lauantai 12. toukokuuta 2012

Kirppiksellä

Tämä päivä vierähti kirppiksellä...herättiin me vanhemmat jo puoli kuudelta ja My vähän ennen seitsemää. Varttia yli seitsemän lähdettiin jo liikenteeseen ja haettiin kyytiin vielä Myn mymmykin eli äitini. Ja aamupalan My söi autossa. Menimme siis myymään romppeita Valtteri-kirppikselle ja Myn mymmy tuli mukaan puolittamaan pöytää.

Muutaman tunnin My jaksoi olla hienosti apurina ja hauskaa oli...perustivat mymmyn kanssa "Mymmyn ja Myn MyyntiLIIKKEEN".

Sitten alkoi iskeä väsyminen rankkaan myyntityöhön, joten My lähti isinsä kanssa kirpputorin lähellä asuvalle Myn sedälle kyläilemään. 

Minä ja mymmy sitkeästi jatkoimme kirppistelyä, vaikka kieltämättä vähän vilu oli...meillä oli ulkopaikka ja ilma ei tänään ollut ihan kaikkein lämpösin.
Tavaraa meni ihan kivasti kaupaksi, takaisin roudattiin kolmasosa siitä mitä aamulla oli mukana matkassa. :-)

Vaikka olin päättänyt, että mitään en osta, niin pari löytä tuli tehtyä. 


Mukit:
Tuollaisesta vihreästä juon joka aamu aamukahvin. Se on tuollainen mukava puolenlitran kokoinen. ;-) Ihan lempparimukini. Ja tuollainen oranssi minulla oli, mutta se hajosi jo useampi vuosi sitten. Joten olin ihan innoissani, kun näin nämä ja ne oli pakko ostaa. Siis ihan pakko! Neljä euroa molemmat yhteensä.

Ja kattolamppu:
Meillä on tuollainen kolmipalloinen-spotti eteisessä, kirppislöytö sekin, ja tällaisia olen etsiskellyt. Ja nyt löytyi, kolmella eurolla. Tämä pääsee ruokapöydän tai sohvan yläpuolelle roikkumaan.

Ihan kiva päivä...kunhan sulaa syväjäätymisestä...mutta siihen auttanee sauna, joka on lämmin ihan kohta. :-)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti