lauantai 18. helmikuuta 2012

Kukkulan prinsessa

Vielä vuodenvaihteessa pelkäsin, että lunta ei tule eteläiseen Suomeen ollenkaan tänä talvena. No, nyt sitä on...kuten kuvista näkyy. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna kävimme kaikki yhdessä pihalla ulkoilemassa. Normaalisti käymme kyllä ihan säännöllisesti päivittäin...siis viikonloppuisin, mutta Myn sairasteluputki on todellakin vaikuttanut arkeen niin paljon, että tänään todellakin oli ensimmäinen kerta tänä vuonna kun menimme pihalle ulkoilemaan. Koirammekin olivat mukana pihalla ja varsinkin Ronja innostui kiipeilemään kasoihin sekä uimaan hangessa...sillä uimiselta se näyttää kun mäyräkoira yrittää eteenpäin puolimetrisessä upottavassa hangessa. ;-)


Ja kun kiipeily rupesi kyllästyttämään, aloimme kaivamaan luolaa yhteen kasaan.Tosin kaivuupuuhia jatkamme myöhemmin, sillä ulkoilu päättyi siihen kun Myn mummi miehensä kanssa saapuivat Jyväskylästä.

My onkin touhunnut siitä asti ihan innossaan vieraiden kanssa ja mikä parasta Myn mielestä, vieraat viipyvät huomiseen iltapäivään asti. :-)

Nyt rauhoitutaan iltapuuhiin ja tänä iltana nukutellaankin sitten viimeisen kerran 4-vuotias My, sillä aamulla meillä herää 5-vuotias...sikäli kun My malttaisi nukkua pidempään kuin 5.08 asti. ;-)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti