sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kirppistelyä

Parin viikon aikana ole käynyt muutaman kerran kirpputorilla. Suosin itsepalvelukirpputoreja ja parissa tulee käytyä säännöllisesti. Kestosuosikki on Villalyhty, joka oli lähiseudullamme ensimmäisiä lastentarvikekirpputoreja. Jokusen kerran olen siellä Myn vaatteita myynyt ja aina on kauppa käynyt hyvin. Villalyhty on ollut nyt toiminnassa viitisen vuotta ja myyjät muistavat Myn ihan pikkuisesta pitäen. :-) Toinen suosikkini on Femmatori; sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Valtterillakin tulee käytyä joskus, mutta harvemmin.

Myn ikäiselle kirpputoreilta ei enää kovin paljoa vaatteita löydy...tai sitten minä sekä My olemme jo sen verran vaativampia. Tämä mekko kuitenkin löytyi 3 eurolla, ihana ja uudenveroinen. Koko on 128 eli varmasti vielä tänä kesänä iso...mutta tulee se seuraavakin kesä.


Ja kiva pidempi farkkuhame löytyi 2 eurolla. 


Kirjojakin on löytynyt Mylle, todella siistejä ja mieluisia.


Mutta eräälle pienelle kesällä syntyvälle pojalle olemme Myn kanssa shoppailleet vaikka mitä...aikamoisen kasan. Myn haltijakummi siis saa pojan kesällä ja My on innostunut valikoimaan vaatteita pojalle kirppiksiltä. (Enhän minä yhtään innostunut noista pienestä vaatteista ole...) Koko kasa on siis suurimmaksi osaksi Myn valitsemia ja kaikkiin on kulunut yhteensä noin 25 euroa. Tykkääköhän haltijakummi löydöistämme?

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti