tiistai 5. kesäkuuta 2012

Uusi reppu ja kukkaostoksilla

Vihdoinkin löysin sen, nimittäin uuden repun Mylle. Olen pohtinut ja miettinyt sopivaa vaihtoehtoa jo pitkään, mutta eilen osui silmään ihan "Myn näköinen" reppu. En uskaltanut ostaa kun My ei ollut mukana eli näytin illalla netistä kuvan Mylle repusta ja My ihastui reppuun. Joten tänään siis kävin ostamassa repun. Kiplingin reppu eli hintaa oli melkein liikaa. Taskuja on paljon, kantohihnat mukavan pehmeät ja koko juuri sopiva eli mahdollisimman iso muttei liian iso. Ja My tykkää repun apinasta, joka osaa "peukuttaakin".


Uusi reppu oli niin mieluisa, että My halusi ottaa sen iltapäivällä mukaan kun lähdimme Tuusulaan kukkaostoksille. Vihdoinkin haimme siis tämän kesän parvekukatkin. My itse valitsi kukat ja kantoikin ne urheasti autolta kotiin.


Istutimme kukat heti ruukkuihin. Ruukutkin ovat uudet, löytö Plantagenista. Meillä kun ei oikein parkeverhojen takia voi laittaa kukkalaatikoita kaiteille. Ja parveverhot on ihan ehdottomat, ovat kaihdinliikkeestä hankitut ihan tuohon tarkoitukseen eli niistä näkee ulospäin, mutta ulkoa ei näe meidän parvekkeelle...mikä on erityisen mukavaa kun asustelee melko matalalla. Saa siis rauhassa vilvoitella saunan jälkeen. :-) Mutta nuo uudet ruukut: niitä saa pinottua päällekkäin vaikka viisi. Ostin nyt alkuun kaksi...ehkä käyn hakemassa kolmannen ja laitan siihen yrttejä... Ja Mytä ei muuten paljon tarvinnut pyydellä kastelemaan vastaistutettuja kukkia. :-)
Tuossa jokunen viikko sitten Myn isi ja vaari rakensivat laudoituksen parvekkeellemme. Näyttää tosi hyvältä parvekkeella. Lauta on ruskeaa painekyllästettyä ja saatan sävylakata sen myöhemmin kunhan puu on varmasti "kuivaa". Vielä on harkinnassa kalusteidenkin päivitys...katsotaan. ;-)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti