lauantai 28. heinäkuuta 2012

Tämän kesän huvipuisto

Tänä kesänä sovimme Myn kanssa, että kesän aikana mennään yhteen Myn valitsemaan huvipuistoon. Ei siis kierretä koko maata huvipuistoilemassa. Huvipuistoiluun uppoaa nimittäin nopeasti aikamoinen summa (vaikka meitä on vain yksi lapsi ja kaksi aikuista) ja sen summan käytän mieluummin muuhun mukavaan.   Myn oli helppo mietti valintansa: Tykkimäki. Itse en ole käynyt Tykkimäellä aikaisemmin, My kerran aikaisemmin isinsä kanssa ja Myn isi niin monta kertaa, ettei lasketuksi enää saa...on siis kotoisin seudulta.

Eilen siis starttasimme aamusta kohti Kouvolaa. Reitti olikin nostalgisen tuttu melkein perille asti ja päästiinpä matkalla testailemaan tällä viikolla ostetun uuden automme mukavuutta pidemmällä matkalla. ;-)

Matkan varrelta täytyy kehua Alppiruusu. Pysähdyimme menomatkalla syömään. Arkipäivän lounasajan seisovapöytä maksoi 8,90 per aikuinen. Ja kun kysyin, onko lapselle eri hintaa, niin kassa tuumi kysyttyään Myn iän, että eiköhän tyttö syö meidän rinnalla. Ihanaa, joku paikka, jossa ei rahasteta joka asiasta. Ruoka oli hyvää arkiruokaa, paikka siisti ja henkilökunta ystävällistä. Varmasti käydään toistekin.

Saavuimme Tykkimäelle sopivasti 10 minuuttia ennen sen aukeamista. Saimme ostettua rannekkeet ilman sen kummempaa jonotusta, vaikka ihmisiä olikin huvipuiston ulkopuolella jo kohtalaisesti.

 
Ihan ensimmäisenä My melkein juoksi "ylösalaisin-taloon". Se oli jäänyt muistiin lempparina viime käynniltä.Todella pitkään My viihtyi pariinkin otteeseen paikalla olleiden Hembölen kiertävän kotieläintilan eläinten, varsinkin lampaiden kanssa.
Laitteista My piti Meteoriitista...


...Pump Pumpista...


...Pilvenpyörästä...


...sekä Vesiliukuradasta ja Tornista (niistä ei kuvia).

Karuselli vielä menetteli...


...mutta Valasveneet oli jo tosi tylsät.


Meillä oli tosi mukava päivä. Tykkimäestä jäi itselle hyvin positiivinen kuva. Laitteita Myn ikäiselle ja pienemmällekin on reilusti. Laitteeseen kuin laitteeseen päästiin lähes ilman jonottamista. Huvipuistoalue oli siisti ja viihtyisä, henkilökunta hyväntuulista. Ja jopa ruokailu huvipuistoksi edullista. Mennään toistekin, jos My haluaa.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti