perjantai 21. syyskuuta 2012

Lomapäivä sairastaen sekä uudistunut Kavat Tor

Eilen huomasin töissä, että tänään olisi sopiva päivä ottaa vapaaksi...joten anoin itselleni palkattoman vapaapäivän. No, olisinpa tiennyt, että eilen illalla Mylle nousi kuume...My valitti päänsärkyä ja korvakipua. Nuhainen My on ollut viimeiset kaksi viikkoa. Joten jo illalla varasin Mylle Pikkujätistä ajan omalle korvalääkärille...saataisiin samalla käytyä kontrollissa, että onko helmikuussa laitetut putket vielä korvissa paikoillaan.

Tänään aamulla ajoin Myn kanssa ensimmäistä kertaa Pikkujätin Myyrmäen toimipisteeseen...Itäkeskus  ja Järvenpää ovatkin jo tulleet tutuiksi aikaisemmin. Samalla tuli käveltyä Myyrmannin läpi, viimeksi olenkin käynyt siellä reilut kymmenen vuotta sitten...My huomasi heti vesiputouksen, jota piti jäädä ihailemaan.


Lääkärille menoa My odotteli ihan vapaaehtoisesti pötkötellen...normaalisti kun ei tasan makoile kuin nukkuessaan.


Korvat olivat kunnossa ja putket paikoillaan, mutta ensimäinen poskiontelontulehdus Myllä on eli antibioottikuurin sai.

Kotona My innostui, kun DHL:n kuski oli muistanut meitä paketilla. Eli viime viikonloppuna Ruotsista Kavatin verkkokaupasta tilaamani kengät tulivat perille alta viikossa. Myllä kasvoi jalkapohja nyt syyskuun alussa niin nopeasti, että kaikki keväällä ostetut välikausikengät jäivät pieniksi. Oli siis pakko hankkia vielä parit syyskengät. Kavatin Tor-kenkiä meillä on ollut jo parit aikaisemminkin. Muuten mainioissa kengissä on ollut se vika, että nahka on kulunut kengän kärjestä melko helposti aika rumaksi. No, nyt on Kavat muuttanut mallia. Kengänpohjan kumi tulee kärjessä ylemmäs suojaten kengänkärkeä. Mainiota! :-)


Mutta innostuiko My kengistä? No ei ihan ensimmäiseksi...Vauhdilla kyllä aukaisi laatikon ja purki kengät eteisen lattialle. Otti sitten kenkälaatikon ja alkoi askartelemaan siitä kotia Tsutsu Petseilleen. Leikkasi ikkunat ja ovet. Ja maalasi. :-)Ja vasta sitten innostui uusista kengistä. Puki ne päälleen ja totesi parhaimmiksi ikinä. Ja väsähti sitten. Alkoi katsomaan DVD:tä omassa huoneessaan sängyllä uudet kengät jalassaan pötkötellen. ;-)

Ei siis ollut minulla ihan sellainen lomapäivä kuin eilen ajattelin, mutta vapaapäivä silti.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti