maanantai 1. huhtikuuta 2013

Myn kevään 2013 ulkovaatteet

Okei, jutun tekeminen meni tänään myöhäisemmäksi kuin olin ajatellut, joten en saanut otettua kuvia päivänvalossa. Tyytyminen siis salamalla hämärässä otettuihin kuviin.

Välikausivaatteet ovat olleet meillä jo viikon verran käytössä kun iltapäivät ovat olleet selvästi plussan puolella ja My alkoi jo kovasti hikoilemaan Molo Kidsin talvihaalarissaan. Eli välikausivaatteet otettiin käyttöön ja alle lämmintä. Kenkinä tosin on ollut vielä Superfitin talvigoret.

Setti 1 kuraan, lätäköihin ja märkään

Po.P:n haalari tämän kevään mallistosta koossa 122cm. Kasvunvaraa on, mutta ei ole liian reilu. Alle toissa talvena ostetut Po.P:n valkoiset fleecet tai itse neulomani villakerrasto. My on sen verran kova menemään, että varmasti ui märillä keleillä joka ikisessä lätäkössä ja sen takia tarvitaan haalari välikauteenkin. Ei meinaan takinhelma vettä uidessa pitäisi. ;-) Kuvassa näkyviä rukkasia ostin parit Po.P:n tämän kevään mallistosta ja on nyt pääsiäisenä testattu erittäin vedenpitäviksi. Pipon olen neulonut itse.Setti 2 kun lätäköiden vedenpinta vain joitakin senttejä...

Po.P:n eco-malliston kuorihousuja löytyy viime syksynä hankittuina kaapista kahdet koossa 122cm. Takin ostin joulunaikaan Po.P:n alesta koossa 122cm. Pipo ja rukkaset samat kuin setissä 1. Tähän settiin minun pitäisi vielä neuloa puuvillainen pipo kunhan ehdin lankakauppaan etsimään sopivan sävyisiä lankoja.


Viime syksyltä löytyy myös Po.P:n liila windfleece koossa 122cm ja sen saa napitettua kuoritakkiin kiinni. Näppärää ja näin onkin jo ollut käytössä tänä keväänä.Setti 3 kauppareissulle ja "hienosteluun"

Löysin Huutonetistä Ticketin Vitika-takin vuodentakaisesta mallistosta uutena erittäin edukkaaseen hintaan (puolet ovh:sta). Koko on 122cm ja takki on Mylle pikkasen muttei liikaa reilu. Takki mahtuu todennäköisesti vielä vuodenkin kuluttua. Pipon neuloin itse.Kenkiä oli valmiina Superfitin goret sekä Kavatin nahkanilkkurit viime syksyltä. Ticketin takin kaveriksi löysin Huutonetista uudet Bisgaardin kultaiset nahkasaappaat 55 eurolla...kun uusien hinta on 139 euroa. :-) Kaikkien kenkien koko on 31. Voi olla, että syksyllä täytyy taas ostaa uudet kengät, koska Myllä tuppaa jalkapohja kasvamaan nimenomaan kesän aikana.


Puuvillasormikkaita tai -tumppuja täytyy vielä ostaa tai neuloa. Ja kesän kengät ovatkin sitten ihan eri asia...niistä on jo osa valmiina. ;-) Ja kesään on kaapissa odottamassa myös Ticketin liila PlainRain, siis takki ja housut.

Tällaiset tänä keväänä,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti