maanantai 8. huhtikuuta 2013

Paljon väriä!

Parin viime kuukauden ostoksia kesää varten...

H&M tennareita ja legginsejä sekä sukkia. Ostin tosiaan Mylle noita 9,95€ hintaisia tennareita kuudet...saapahan valita värin fiiliksensä mukaan. My tykkää noista tennareista, koska ovat helppo pukea: ei naruja tai vetoketjuja sivulla, pelkkä tarra. Ei ole legginsejäkään hinnalla pilattu: 4.95€. Legginsit on Myllä varsinkin kesällä aika nopeasti kuluvia vaatekappaleita eli sen takia joitakin värejä olen ostanut kahdetkin.

KappAhlilta ostin Myn rakenteelle mainiosti jalkaansopivia farkkulegginsejä ihanissa väreissä.


Skidistä tilasin Villervallaa. My sai itse valita mieluisensa.


Lindex näyttää vieneen voiton ostoksissa. Tykkään merkin hinta-laatusuhteesta ja verkkokaupasta tilatessa saa parhaan hyödyn osta3maksa2-tuotteissa. Myymälästä kun harvoin löytyy tarvittavia kokoja riittävästi.
Mekkoja on kaappi pullollaan viime kesältä, joten niihin ei ole tarvinnut kovin paljon investoida. Farkkucapreja tms. pitäisi vielä löytää, mutta hoppua ei ole...

Woops

2 kommenttia:

 1. Heippa. Sattuuko sulla olemaan myynnissä Myn vanhoja mekkoja? Minulla 2 tyttöä, 4v ja 7v. Ekaluokkalainen hevostyttö joka kulkee farkuissa ja nuorempi prinsessa. Vanhemmalta ei siis jää nuoremmalle mekkoja. Kokoa 116 (122cm) kaipailisin.
  Mukavaa viikonloppua :)
  Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä en ole katsellut kaappeja sillä silmällä, että joutaako sieltä jotain myyntiin. Tuonne Huutonettiin niitä laitan sitä mukaa kun jää meiltä pieneksi...kannattaa siis vilkuilla säännölliseen. Huutoajat on aina vähintään viikon eli ihan joka päivä ei tartte vilkuilla. ;-)

   Poista