lauantai 21. tammikuuta 2012

Lauantai, joka meni liian nopeasti...

Okei, ainakin päivä alkoi perinteisesti aikaiseen eli My heräsi kuudelta = meidänkin oli herättävä kuudelta. Aamutoimet otettiin rauhalliseen tahtiin...mutta sitten saatiin idea lähteä kierrätyskeskukseen Helsinkiin ihmettelemään tarjontaa. Joten saimmehan me "kiireen" aikaiseksi...kun piti sitten yhtäkkiä kiirehtiä käyttämään koirat ulkona, autokin piti kaivaa taas hangesta ja sitä rataa. Oli kyllä varsinainen keli lähteä ajelemaan, mutta kun saa idean päähänsä, niin se on sitten toteutettava. Lunta siis satoi todella sakeaan ja aura-autoja ei paljoa näkynyt...ja tuota lunta on taas tuprutellut vissiin vuorokauden putkeen.



Kierrätyskeskuksessa My ei olekaan aikaisemmin käynyt. Ihmeteltävää riitti ja jotain pientä ostettiinkin eli pari nukkea, voiveitsi ja pyyhekoukku...kaikki Mylle. Rahaa kului jopa 2 euroa. Paluumatkalla sitten keksittiin, että ei mennäkään kotiin lounaalle vaan pysähdytään Ikeaan lounaalle. 

Matkalla My oli varsin luovalla laulutuulella...
(pahoittelen kuvanlaatua, mutta ei taida olla oleellisin...)

Ikeassa My halusi hodaria, joten ensin My söi hodaria ja oppi samalla juomaan limua. My ei siis ole tykännyt limusta pätkääkään tähän asti enkä kyllä ole kokenut asiaa huonoksi. Ei ole kiirettä oppia tykkäämään limusta eikä pakko oppia ikinä. Turhaa sokeria ja hiilihappoja hammaskiillettä tuhoamaan. No, Ikean hodarikiskalla juomavaihtoehdot olivat limu, soodavesi tai puolukka- tai seljankukkamehu. Noista mehuista ei kumpikaan houkutellut Mytä ja Myn haluamaa maitoa ei ollut valikoimassa. Joten kokeiltiin appelsiinilimua. Myn ilmeet oli aikamoisia maistellessa, mutta maku oli ilmeisen houkutteleva kun hiilihappojen aiheuttamasta oudosta tunteesta huolimatta My sitten joi sitä limua. ;-) No, mieluummin kuitenkin maitoa ruokajuomaksi tai mehua herkutteluun, mutta nyt voi sitten silloin tällöin herkutella limullakin...kunhan pysytään hedelmä- tai marjalimuissa. Kokiksen aioin kieltää Myltä vielä monen vuoden ajan...ei ole lapselle tarpeen kofeiini.

Sitten oli meidän vanhempien vuoro nauttia lihapullia ravintolassa ja My leikki leikkipisteessä sen aikaa...aivan onnessaan. Nälkä parannettuna kiertelimme huonekalunäyttelyn. My taas ihasteli ja katseli vaikka mitä...viihtyisi koko päivän kierrellen esimerkki huoneita. ;-)




Minulla olisi kauhea himo laittaa Myn huonetta vähän uusiksi, mutta tällä kertaa ei ostettu kuin kolme mukia. Saa nähdä, kauanko maltan eli missä vaiheessa Myn huoneessa alkaa tapahtumaan...

Kaiken kiertelyn jälkeen alkoi väsyttää, joten ajoimme kotiin päivälevolle. Itse nukuin yli tunnin päiväunet...My kuunteli satulevyä eikä muka tarvinnut yhtään unta. No, nukahti sitten sohvalle noustuaan sängystä satulevyä kuuntelemasta. ;-)

Välipalan jälkeen piti käydä vielä kaupassa. Ostettiin Mylle saunalimuakin. ;-) Ja nähtiin pitkästä aikaa eräitä tuttuja (kiva juttu). Ja siinähän se päivä sitten melkein menikin, koska loppupäivän ohjelma oli päivällinen, sauna ja iltapala.

Omaa aikaa tässä kyllä vähitellen kaipaisi omille puuhille, esimerkiksi orkesterin kevätkauden uuden ohjelmiston harjoitteluun...Kaikki aika vaan tuntuu menevän arkipuuhiin (joita viikolla ei ehdi / jaksa tehdä työpäivien ohella) ja tietenkin Mykin tarvitsee ja saa tarvitakin. Saisipa vähän lisätunteja vuorokauteen!

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti