sunnuntai 15. tammikuuta 2012

My oppi luistelemaan

Eilen siis ostettiin Mylle luistimet ja tänään lähdettiin aamulla jäälle. Kaksi vuotta sitten talvella kävimme Myn kanssa jokusen kerran luistelemassa, mutta silloin hommasta ei tullu vielä mitään. Viime talvena ei Mylle edes sopiva luistimia ostettu eikä luistelemassa käyty siis kertaakaan. Joten käytännössä tämä oli siis Mylle ensimmäinen kerta luistimilla jäällä. Ensin autoin Mytä pysymään pystyssä.


Ja sitten...homma alkoi sujua niin hyvin, että päästin irti Mystä ja sehän luisteli! :-)Toki meno on horjuvaa ja tyyli vapaa, mutta...My oppi luistelemaan. My tykkäsi luistelemisesta niin, että ei olisi millään halunnut lähteä jäältä kotiin. Kun lupasimme Mylle, että iltapäivällä voidaan lähteä luistelemaan uudestaan, suostui My lähtemään lounaalle kotiin.

Itse olen oppinut luistelemaan kutakuinkin samoin eli...ja bongattu luistelukouluun melkein samantien. Aika monta vuotta harrastin taitoluistelua...mutta valitsin sitten noin 10-vuotiaana musiikin ja kuviksen. Mutta jäällä viihdyn edelleenkin. :-)

No, iltapäivällä My oli sitten vähän eri tuulella...heräsi vähän huonolla tuulella päiväunilta. Ei tullut luistelusta Myn mielestä mitään. Myn ystävä Emma oli mukana ja Emmalla ei ollut sopivia luistimia, joten Emma "luisteli" jäällä kengillä ja Mytä harmitti kun Emma teki piruetteja. Emme siis viipyneet jäällä kauan. Oli aika hupaisaa, kun My kiukkusi että "Minä en osaa luistella yhtään! Minä aina vaan kaadun!" ja luisteli samalla halki kentän ilman tukea vaihtamaan luistimia kenkiin... ;-)


No, hyvä ettemme viipyneet iltapäivällä jäällä pidempään, sillä saimme soiton, että vanhempieni koira elelee viimeisiä hetkiään ja tarvitsee kyytiä eläinlääkäriin. Eli Myn isi lähti viemään Nekkua isäni kanssa eläinlääkäriin ja sinne Nekku jäi. Iloinen päivä muuttui siis surulliseksi ja taas käsitellään kuolemaa Myn kanssa. My on surullinen ja Timi-enonkin kuolema tulee taas voimakkaasti mieleen.

Nyt yritetään rauhoittua yöunille...tosin My on sitä mieltä, että hän ei voi nukkua, koska on liian surullinen.
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti