sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Ystävän kanssa melkein koko sunnuntai

Perjantainvastaisena yönä My heräsi yöllä itkemään korvasärkyä. No, keskellä yötä ei lääkäriin lähdetä eli My sai särkylääkettä ja pääsi kainalooni nukkumaan loppuyön. Jo yöllä Myn isi varasi aamun ensimmäisen vapaan lääkäriajan netinkautta Mylle lastenlääkäriasemalta ja perjantaiaamuna menimme siis kymmeneksi lääkäriin. Ja näin tuli korvatulehdus diagnosoitua sekä antibioottiresepti saatua. Perjantai meni siis sairastellessa ja eilinenkin oli vielä lepäilyä...mitä nyt My välillä esimerkiksi leikki hermoimpulsia eli eli juoksi täysillä ympäri asuntoa kailottaen: "Tehkää tilaa! Hermoimpulssi matkalla viemässä viestiä!" My on katsellut viime aikoina erittäin kiinnostuneena Olipa kerran elämä-sarjaa DVD:ltä ja siitä siis oppinut mm. hermoimpulsseista...

Tänään sitten olikin normaalimpi päivä. Aamulla herätessä huomattiin, että ulkona on jopa 13 astetta pakkasta. Sepä ei meitä haitannut. Käytimme koirat lenkillä ja sitten lähdimme mäkeä laskemaan. Myn ystävä Emma naapurista lähti mukaan isänsä kanssa. Hyvin kulki Stiga!

Tuota Ticketin kukkahaalari syksyllä ostaessa pohdin kovasti kokoa...että olisiko ostamani 110cm haalari liian iso Mylle...no eipä ole kuten kuvista näkyy eikä tule mahtumaan enää ensi talvena. Myllä on ollut joku kasvuspurtti nyt kahden kuukauden aikana eli My on kasvanut kahdessa kuukaudessa puolitoista senttiä ja on nyt tasan 110cm pitkä. Oli pakko mitata My tänään, koska rupesi jo ihmetyttämään kun joka toinen vaate on jotenkin pieni...liian lyhyet hihat jne...

Mäenlaskun jälkeen tytöt jaksoivat leikkiä vielä kotipihallakin ja ulkoiltua tuli pari tuntia pakkasesta huolimatta. Sovimme Emman ja hänen isänsä kanssa, että välipala-aikaan menisimme heidän puolelleen leikkimään iltapäiväksi. (Ovat siis seinänaapureitamme.)

Kotona ulkoilun jälkeen ennen lounasta My teki pannaritaikinan ja Myn isi sitten paistoi pannarin. Ruoka maistuikin Mylle tänään hyvin kunnon ulkoilun jälkeen. Kuten myös päiväunetkin. Päiväunien jälkeen lähdimme pannarin kanssa naapuriin välipalalle. Ja koko pellillinen tuli syötyä kahden tytön, yhden äidin ja kahden isin voimin... Itse lähdin välipalan jälkeen kotiin näpyttelemään Myn pieniä vaatteita Huutonettiin ja My jäi isinsä kanssa naapuriin leikkimään. Tytöt ja isit pelasivat Myn mummiltansa saamaa Taikapuutarha Keiju-peliä ja pelaaminen oli tytöille niin tunteikasta, että kuului naapurista meille asti...ja tämä meidän talo on rakennettu niin, että yleensä ulkoa tai naapureilta ei kuulu yhtään mitään... On se hankalaa 5-vuotiaalle ja melkein 5-vuotiaalle tuo pelaaminen, kun joku voittaa ja toiset ei. ;-)


Ja huomenna se on taas maanantai eli työviikko edessä. Itselläni on pikkuhiljaa työnteko alkanut sujumaan veljeni kuoleman jälkeen...toivottavasti "toipuminen" jatkuu samaa rataa. Ja toivottavasti My toipuu korvatulehduksestaan tällä yhdellä antibioottikuurilla.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti