lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kevätfiiliksissä monenmoista touhua...

Kun aikaiseen herää, niin paljon ehtii...eräs ystäväni kommentoi näin aamupäivällä Facebookissa ja kommentti sopii meidänkin lauantaihin. Heräilimme puoli seitsemän aikoihin ja ennen puoli yhdeksää olimme jo menossa. Itselläni oli kampaaja-aika varattuna aamupäiväksi. Ajelimme siis Vantaalta Helsinkiin Töölöön, My ja me vanhemmat. Auto jäi parkkiin näppärästi Stadionin kupeeseen ja kun kävelimme kampaamolle päin, My ilahtui väriläiskistä puistikossa...siiis kukkasista. ;-)


Sillä aikaa kun minä rentouduin kampaajalla, My leikki isinsä kanssa viereisessä leikkipuistossa sekä kävi kirjastossa lainaamassa uutta unisatuluettavaa.


Ja sitten se Myn odottama: kampaamoapulaiseksi pääseminen! :-) Myn suuri riemu on kun saa lakaista kampaamon siistiksi. Viimeksi kun My kävi vain itse hiustenleikkuussa arki-iltana, ei aika riittänyt siivouspuuhiin. Ja sekös harmitti. Joten ihana, koko perheen kampaajamme/parturimme (jo aika monen vuoden tuttavuus) lupasi, että sitten kun minulla on seuraava aika, niin My saa tulla siivoomaan. Joten tänään My sitten siivosi...ja aikaa riitti, koska Myn isinkin pää siistittiin kunhan minä olin valmis. ;-)


Alunperin meillä oli tarkoitus jäädä Helsinkiin syömään intialaista ruokaa (koko perhe tykkää, siis myös My), mutta olisimme vielä joutuneet odottelemaan ravintoloiden aukeamista. Päätimme siis ajaa Jumboon syömään, koska ruokakaupasta piti jokatapauksessa hakea muutama juttu (ja koska tiesin, että tänään olisi Po.P:n Second Hand Market). Kävimme siis Amarillossa syömässä. Po.P:n Second Hand-tapahtumaan en ehtinyt kun ruokaillessa kesti...mutta ovelasti sain lähetettyä Myn isin ruokakaupan puolelle sillä verukkeella ettei Myn tarvitsisi kävellä niin paljon...ja minä Myn kanssa pääsin kuluttamaan aikaa Po.Pitellen eli taas tarttui ostoksia mukaan. Ja My itse valitsi. ;-)Iltapäivä menikin sitten kotosalla. Siivoilimme meidän vanhempien vaatekaappeja ja My auttoi minkä jaksoi. Ja kun ei jaksanut, niin huili vähän katselemalla lastenohjelmia.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti