sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pinkkiä ja limeä eli Myn välikausi 2012

Talvikamppeet on pesty säilöön odottamaan syksyä ja tarkastelua, että mitä silloin laitetaan myyntiin ja mikä vielä mahtuu päälle...vai mahtuuko mikään...

Meillä on siis jo ihan välikausikamppeet käytössä...tai siis yksi niistä eli Polarn o Pyretin haalari on ollut käytössä pari viikkoa. Ja sen huomaa kuvastakin, en viitsinyt pestä kuvaamisen takia. ;-) (Likainen vain hihoista, koska käytetty kurahousujen kanssa nyt pahimpaan kura-aikaan kun kadut ja pientareet ovat aikamoisessa kunnossa ennen kuin talven liat putsataan.) Haalari on viime syksyn malli, väri bubblegum ja siinä on irroitettava fleecevuori. Tällä hetkellä fleece on vielä kiinni ja on ollut juuri sopivan lämmin. Haalarin koko on 122cm eli vähän reilu muttei liian. Tulee siis mahtumaan vielä syksylläkin päälle. Ostin haalarin nyt keväällä Popin Outletista -50% hintaan eli loisto-ostos!


Polarn o Pyretiltä meillä on myös viime syksynä ostetut kuoritakki ja -housut samassa bubblegum-sävyssä. Niiden koko on 116cm, mahtuvat tämän kevään...katsotaan miten käy syksyn.


Sitten on nyt keväällä ostetut Jonathanin Tähti-sarjan takki ja housut, molemmat kokoa 116cm. Ja tuo koko muuten vastaa mielestäni aikalailla Popin kokoa 122cm. Nämäkin siis tulevat mahtumaan päälle syksylläkin.


Hanskoina on iso kasa Jonathanin rukkasia, pääasiassa limenvihreänä...kuvaan en koko kasaa laittanut. ;-)


Ja kengät:
Kumisaappaat Bundgaardin kokoa 29.
Gore-lenkkarit Vikingin koko 30.
Nahkatennarit Kavatin kokoa 30.


Ja kurakamppeina Reiman kurahousut kokoa 116cm, Rukan sadetakki kokoa 116cm ja Lassien kurahanskat.


Pipot sekä kaulurin olen tehnyt itse kuten myös kaulurin...ja pipoja tulee lisää kunhan ehdin tekemään. My itse haluaa pipojen olevan ihan perusmallisia eli päänmyötäisiä.


Välikauden mekkotakin kävimme ostamassa Name It:ltä eilen, hiekanvärisen...mutta mietin vielä, hankinko sen kaveriksi Mylle hienommat nilkkurit...

Jahka ehdin ja My on suostuvainen, tulen vielä päivittämään sovituskuvia tähän juttuun.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti