sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Me ja Lapsimessut 2012

Tänään oli ohjelmassa messuilua, siis Lapsimessut. My itse toivoi, että menisimme sinne. Ja niitä messuja on odotettu tyyliin "Montako yötä vielä?". Kaikki aamupuuhat sujuivat uskomattoman reippaasti kun tiedossa oli messuille lähtö...olisipa joka aamu yhtä helppo.

Ehdimme siis messuille jo heti yhdeksän jälkeen aamulla. Ensimmäinen tunti olikin ihanan väljää ja rauhallista kierrellä. :-) Onnellisesti kadotin Myn ja isinsä jo alkumetreillä, joten sain kierrellä ihan rauhassa. Tosin, aika usein piti soitella, että tulisivat katsastamaan ostetaanko vai ei. Eli tykkääkö My vai ei. Lapsimessujen puolella ei mitään järin uutta ja ihmeellistä ollut. Ostoksia tuli tehtyä ja paras sekä mieluisin oli potkulauta Mylle. 

Lemmikkieläin-messujen puolella My ja isinsä olivat minua rohkeampia...eli silittelivät käärmettä. Itse voin olla ylpeä, että kykenin olemaan parin metrin päässä moisesta (=ainoa todellinen fobiani ovat käärmeet).


Pienoismalli-messut myös olivat Myn mieleen; My oli innostunut leikkimään autoradalla oikein kunnolla...

Kolmen tunnin kiertämisen jälkeen iski väsymys...ja koirillemekin oli löytynyt tuliaiset.Ostoksia löytyi tänä vuonna kohtuullisesti. 

Vinkkejä kesäpuuhiksi...


...luettavaa...

...Villervallaa...


...Peppi Pitkätossua...


...ja tietenkin se potkulauta, jota piti päästä testailemaan heti iltapäivällä kotipihalle. :-)


Juu...ja kun me vanhemmat innostuimme vielä siivoamaan varastokomeroamme iltapäivällä sun muuta Myn leikkiessä pihalla ystävänsä Emman kanssa, niin väsy on taattu kaikille. Onneksi meillä on huomenna vapaata. ;-)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti