sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Raitoja ja sairastuvan kuulumisia...

Aloitetaan sairastuvan kuulumisista...sillä aikamoinen sairastupahan meillä täällä on jo useamman viikon ollut. My on tällä hetkellä tervehtyneen oloinen, antibioottikuuri kestää vielä jokusen päivän. Itse sairastuin taas uudestaan keskiviikkona ja pelkäsin jo keuhkokuumeen tulleen uudestaan. Meninkin heti lääkäriin, mutta onneksi kuvat keuhkoista olivat puhtaat. Enpä siis ole tällä viikolla töihin päässyt, kun alkuviikon olin sairasta Mytä hoitamassa ja loppuviikon itse sairaana. Mutta lepo on tehnyt tehtävänsä ja näyttäisi siltä, että huomenna päästään kaikki kiinni normaaliin arkeen.

Eilen piti jo päästä käymään Po.P:n myymälässä hakemassa uutta kevätraitaa...


...onneksi koululaismallistoon oli päätynyt sentään tämänkin verran raitoja, vaikka pienempien malliston uutuudet olivat kyllä monta kertaa ihanampia. Aivan typerä tuo viime syksynä Polarn o. Pyretille tullut jako aloittaa ns. koululaismallisto jo koosta 122/128. Mylle ei enää pienemmät koot mahdu ja ikää on vielä vasta viisi vuotta. Kouluun olisi vielä puolitoista vuotta aikaa, joten lapsellisille ja mukaville perusvaatteille olisi vielä kovasti tarvetta.

Mutta iästä siis...se olisi niinku kuukausi ja meidän "vauva" olis niinku 6-vuotias. Apua! Olen tätä Mylle ääneen ihmetellyt, että miten se aika meneekin nopeasti ja miten meidän vauva on jo niin iso...ja My on "lohduttanut" minua sanomalla "Äiti, ei se haittaa. Ei se ole vaarallista. Mun kuuluukin kasvaa isoksi, mutta mä oon aina teidän vauva".

Juu, se on jo niin taitava monessa asiassa tuo meidän pieni tyttö. Eilenkin hämmästytti meidät tekemällä ihan itse kanavaompelua pari tuntia putkeen...kaikki kankaanleikkaamiset, lankojen valitsemiset, langan neulaan pujottamiset ja lankojen päättelemisetkin sujuivat ihan ilman apua. Kati on kuulemma opettanut, joten kiitos Kati. ;-)

Ollaankin tässä Myn aloitteesta itseasiassa viime päivinä kovasti pohdittu, mitä eri ihmiset ovat hänelle opettaneet. Isi on kuulemma opettanut Mylle muinaisia juttuja ja tietoa. Minä taas  kuulemma laulamista, hyräilyä, kirjoja, kokkailua, hellyyttä, halauksia, pusuja ja saunomista.

Jep, My on ollut eilisestä iltapäivästä lähtien vaarinsa luona yökylässä. Meillä kävi illalla ystäviä syömässä ja oli tosi mukavaa. Ja oli aivan ihanaa nukkua aamulla pitkään. Ja on ollut aivan ihanaa nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta kotona tänään...vaikka kyllä pikku hiljaa alkaa jo kaipaamaan eläväistä, äänekästä Mytä. :-)

Joo, kuukauden kuluttua olisi Myn synttärit. Pitäisi alkaa miettiä, miten niitä juhlitaan. Ja samalla esitän tässä vihjeen liittyen lahjoihin (koska tiedän, että lähes kaikki sukulaiset seuraavat tätä blogia...). Myllä on kaikkea ihan kauheasti, mutta pituutta tuo venyy sellaista tahtia, että vaatekaupoissa saa ravata ja kesävaatteet joutuu ostamaan kaikki isommat. Lindexin tai Polarn o.Pyretin lahjakortti olisi varmasti mieluisa, sillä My tykkää jo käydä itse valitsemassa vaatteensa. Myös lahjakortti Ikeaan voisi olla kiva, sillä Myn huoneeseen pitäisi päivittää Mylle isompi pöytä ja tuoli.  Ja kirjoistahan My aina tykkää. Mieluisia olisivat kuulemma Maukka ja Väykkä-sarjan kirjat ja niitä meillä ei ole vielä yhtään. 

Woops

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo vihreäraitapaita.

  Meillä on keväällä 6v synttärit. Jos lahjaksi tulisi vaatteita tai lahjakortti, niin se todennäköisesti otettaisiin pahana henkilökohtaisena loukkauksena ;) Taitaa olla tuossa iässä enemmänkin sukupuolten kuin yksilöiden välinen ero. Meidän poikia ei saa vaatekauppaan kuin pakottamalla.

  Legokatalogin synttäreitään odottava on jo lukenut puhki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla kyseessä sukupuolten välinen ero noissa vaateasioissa. ;)
   Näkeehän sen seuraavastakin postauksestani, mitä käy kun päästää Myn aleen...My ne vaatteet nimittäin sieltä alesta valitsi ja jaksoi hehkuttaa monta päivää, kuinka ihania vaatteita on ostanut...

   Poista