lauantai 12. tammikuuta 2013

Ansaittu lauantai

Torstai-iltana nukkumaan mennessä My totesi syvään huokaisten: "Onneksi huomenna on perjantai. Sitten on lauantai ja sunnuntai ja vapaata."

Arkeen on ollut tosiaan tottumista kahden viikon joululoman jälkeen. Kello on soinut meille aikuisille puoli kuudelta aamulla ja Mytäkin on pitänyt herätellä aamulla. Joten tämä päivä, lauantai, tuntui ansaitulta. 

Lauantain menikin aika rennosti...varsinkin Myllä.

Mykin nukkui aamulla puoli kahdeksaan asti. Ja kun viikolla ei lastenohjelmia ehditty katsoa juuri ollenkaan, niin tänä aamuna My sai syödä aamupalaa sohvalla sekä katsoa ohjelmia...pari tuntia.


Luettiin me kirjojakin...tai lähinnä Untu-kirja loppuun. Ja sen jälkeen My auttoi minua tekemään lounaan. Kanan ja kasvisten paistaminen sujui Myltä tosi hienosti.


Iltapäivällä kävimme Tikkurilassa SPR:n Kontissa ensimmäistä kertaa ja kokemus oli erittäin positiivinen kun vertasi esim. kierrätyskeskuksiin. Tavarat olivat tilavasti ja siististi esillä sekä hinnoittelu oli paremmin kohdillaan.Varsinkin My teki Kontista löytöjä...

..."lampun hengen" sekä "Ronja Ryövärintyttären juomaleilin"...


...sekä 20 VHS kasettia 2 eurolla...


Meillä itsellä ei ole ollut vhs-konetta moneen moneen vuoteen, mutta nyt tällä hetkellä sattuu olemaan käytössä Myn vaarin video, joten kotiin tultua Myllä riitti katseltavaa. ;-) Positiivinen yllätys oli, että videokasetit vaikuttavat olevan todella hyväkuntoisia. Tarkotus on, että My voi kuskata kasetit kesällä vaarin mökille, niin riittää sadepäiville puuhaa sekä ohjelmaa iltoihin. :-) Tai voihan se olla, että hankitaan jostain videot jos edullisesti vastaan tulee.

Äsken kävimme koko porukka saunomassa ja My pestiin päästä varpaisiin...sen jälkeen rento, lötkö lauantai jatkuu kuten alkoikin: My syö iltapalaa sohvalla ja katselee videota. (Ja huom! Yöpukukin kävi päivän aikana pyykissä kun ehdin pesemään VAIN 6 koneellista pyykkiä...)


Joskus täytyy ottaa rennosti ja katsoa luvattoman monta tuntia telkkaria. Varsinkin, jos on pitkä kiireinen viikko takana. Huomenna sitten onkin tarkoitus reippailla ja ulkoilla kun pakkasenkin pitäisi vähän laskea.


Woops 
(joka odottaa, että My menee nukkumaan ja telkkariin saadaa pyörimään elokuva aikuisempaan makuun...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti