sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Paljon onnea isi!

Meillä on juhlalomaviikko käynnissä...siis minulla ja Myllä on viikko lomaa ja tulevalla viikolla riittää juhlittavaa.

Tänään oli Myn isin synttärit. Neuloin lahjaksi villapaidan ja My piirsi kortin. Oltiin sovittu My kanssa, että isi saa nukkua aamulla pitkään. My heräsi jo kuudelta eikä malttanut odotella tuntia pidempään isin heräämistä ja sitä, että saisi antaa lahjan. Isi tykkäsi villapaidasta kuten myös kunnon aamiaisesta.


Pitkästä aikaa kävimme kaikki yhdessä lenkittämässä koiramme aamupäivällä. My otti mukaan Stigan, niin ei tarvinnut jaksaa kävellä koko matkaa.


Lenkin jälkeen pelasimme yhdessä Keiju-lautapeliä.


Iltapäivällä Myllä oli ohjelmassa ystävänsä synttärijuhlat. Piti siis pukeutua hienoksi ja tehdä juhlakampaus. Valitettavasti olen todella surkea laittamaan hiuksia, mutta onneksi ollaan keksitty Myn kanssa "ranskalainen ponnari" kun ei letitys luonnistu. Nyt illalla katsoimme vielä yhdessä Chaplinin Sirkus-elokuvan ja herkuttelimme pitsaa. Meni vaan Myllä vähän liian väsyneeksi olo ennen nukkumaanpääsyä eli aikamoinen hepuli ja draama iski ennen kuin saatiin pää tyynyyn.

Woops

3 kommenttia:

 1. Mitä tossa teidän herkku aamiasessa oli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje oli hiljattain Yhteishyvän ruokalehdessä. Siinä on meille aikuisille braatwurstia, Mylle Iivari-makkara, tomaattia halkaistua&basilikalla (tai oreganolla) ja oliiviöljyllä, valkoisia papuja ja kidneypapuja oliiviöljyllä sekä kananmunia. Nuo olleet vajaan puoli tuntia uunissa 200-asteessa ja sitten koristeltu persiljalla. Brittiläinen aamiasvuoka siis...tosin ehkä vähän terveellisempänä. Helppoa ja herkullista!

   Poista
 2. Aika aikainen herätys tuli synttärisankarille joka tapauksessa ;)

  VastaaPoista