tiistai 19. helmikuuta 2013

Paljon onnea My!

Tänä aamuna meillä tuhisi 6-vuotias sängyssään...tosin jo kello 2.09 se huuteli huoneestaan, että "Onko jo aamu?"...mutta jatkoi sentään uniaan kun vastattiin, että todellakaan ei...


Kuusi vuotias sai tietenkin kuusi lahjaa.Päälalahja oli Nintedo 3DS-konsoli ja siihen sitten neljä peliä sekä yksi Top Model-vihkonen. Tuota 3d-ominaisuuttahan ei siis suositella alle 7-vuotiaille, mutta ominaisuuden saa pois päältä lukon taakse. Uutta härveliä piti tietenkin päästä kokeilemaan mahdollisimman pian.


Aamupäivä meni Nintendoon tutustuessa ja lounaan jälkeen lähdin Myn kanssa Sealifeen. Uutta meille siellä oli tällä kertaa kilpikonnat. Kiersimme näyttelyn kahteen kertaan ja siinä välillä kävimme kahvilassa herkuttelemassa. Sealifessa oli kiva tietokilpailu lapsille ja siitä My sai palkinnoksi mitalin. :-)
Loppu iltapäivä leikittiin ja pelattiin taas vähän Nintendolla. Ja nyt iltapalaksi alamme herkuttelemaan "metsästäjän vaimon miehen pihvejä" Myn toiveesta. Se on nimittäin Myn ihan lemppariherkkua. :-)


Woops

1 kommentti: