keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ateneumissa

Myn omasta toiveesta kävimme tänään Ateneumissa. Ja vähänkö Mystä oli hienoa kun isi matkusti samalla junalla meidän kanssa töihin. Me olimme siis jo vähän ennen Ateneumin aukeamista jonottamassa sisään pääsyä...


Kiersimme näyttelyt Myn tahtiin ja tutkailimme tauluja...sekä ihmettelimme itse rakennustakin. Yhdeltätoista Ateneumissa aukesi Nonstop-työpaja lapsille. Talvilomaviikon puuhana siellä oli Monenlaista hiihtäjää-aiheisen vahaveistoksen tekeminen. Ja Myhän nautti muovailusta. :-)
Tunti meni vikkelään taiteillessa ja valmiin teoksen sai mukaan kotiin. Työpaja lapsille on muuten auki nyt viikolla kahdeksan joka päivä klo 11-14. Lapsethan pääsevät Ateneumiin ilmaiseksi, mutta aikuisen täytyy ostaa pääsylippu...työpajaan ei siis ihan ilmaiseksi voi marssia. 

Olimme sopineet Myn isin kanssa, että näkisimme kahdeltatoista Ateneumin takaovella ja menisimme sitten yhdessä lounaalle. My odottikin isiä kovasti.


Menimme nepalilaiseen ravintolaan ja oli tosi kiva, että Myn isi pääsi lounastauolle meidän kanssa. Ruoka oli tosi hyvää ja Mykin söi valtavan määrän. 


Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti