sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Yhtä juhannusta...

Suomessa oli juhannusaatto perjantaina ja täällä Eestissä se on tänään. Joten jotenkin viimeiset päivät on sitten olleet yhtä juhannusta...

Eilen oli mökkipäivä. Myn vaari ja vana sekä pari serkkupuolta tulivat yhdeksi yöksi seuraksemme. 

My ja Eliisa viihtyvät toistensa seurassa erinomaisesti. Ja pieni Nora on Myn mielestä tosi suloinen.Kävin tyttöjen kanssa iltapäivällä kilometrin päässä ledendaarisessa Leppäkertun kaupassa jätskiostoksilla. Oli Myn tärkeimpiä toiveita toteuttaa tällä reissulla se, että pääsee Eliisan kanssa Leppäkertun kauppaan ostamaan jäätelöt. ;-)


Illansuussa tytöt tekivät keskenänsä saunavihdat. Ja poimivat kukkia tyynyjensä alle nähdäkseen sulhasensa unissaan. 


Ennen saunaa molemmat polskuttelivet vielä pihalla minialtaassa Noran ja vaarin seuratessa vierestä.


Tänään mökille jäimme taas vain me...ainoat onnelliset lomalaiset. Kävimme iltapäivällä taas Pärnussa rannalla.Illansuussa grillailimme (taas) kunnon satsin ruokaa. Myn isi sai olla grillimestarina.

Minä taas toimin saunamestarina. Taas lähti yhdellä tulitikulla kiuas lämpeämään. Ei ole kummisedän opit hukkaan menneet. :-)Ihanan rentoa on lomailu ollut. Koiratkin ovat kotonamme hyvässä hoidossa, mutta alkaa kyllä jo vähän olla ikävä karvaisia makkaroitamme. Rosa vaan on jo niin vanha plus sydänsairas, että ei jaksa reissata...varsinkaan kesähelteissä.

Eestissä on tosiaan tänään juhannusaatto ja sen huomaa. Normaalisti mökinseutu on aivan hiljainen, mutta tänään kuuluu musiikkia ja mitä erikoisempaa örvellystä vähän joka suunnalta. ;-)

Että hyvää juhannusta!
Woops 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti