tiistai 25. lokakuuta 2011

Konserttipäivä

Eilen se sitten oli, tämä nimittäin:


Viime viikko ja viikonloppu on mennyt minulla konserttiin valmistautuessa eli siinä syy hiljaisuuteen blogin kanssa. Ei ole aina niin helppoa sovittaa yhteen työelämää, äitinä olemista sekä amatöörimuusikkona olemista.

Nyt on hyvä mieli. Konsertti meni ihan hyvin ja esiintymisestä jäi hyvä fiilis. Ihanaa oli myös se, että My pääsi kuuntelemaan. Itse lähdin konserttipaikalle jo aikaismmin iltapäivällä viimeisiin treeneihin, My tuli perässä isinsä ja vaarinsa kanssa. Myös Myn haltijakummi tuli paikalle, häntä saamme kiittää kameramme käytöstä, jotta jäi jotain konkreettistakin talteen illasta.

My Martinus-salin aulassa ennen konsettia:


Meidän orkesteri Kamariorkesteri Aperto (johtaja Jarmo Ahvenainen) aloitti konsertin soittamalla W.A. Mozartin Eine kleine nachtmusik osa 1. Ja tämä on muuten Myn suosikki. My lauleskelee tätä ja on tanssinut tätä tässä viikon aikana aina kotona harjoitellessani.


Meidän orkesterin kokoonpanolla esitimme myös eestiläisen säveltäjän Heino Ellerin Kodumaine viis-kappaleen. (Sitä ei tullut videolle.)

Seuraavaksi orkesterimme lisäksi lavalle tuli Al Teslim sekä laulaja Burhan Hamdon. Soitimme kolme arabialaista kappaletta: Bahlam beek (Kamal Al-Taweel), Safini Marra (Mohamed El Mougi) sekä Habibi Oa Inayya (Mohamed Fawzi). Videolle päätyi Bahlam beek (parissa muussa kappaleessa meillä selloilla olisi kyllä ollut makeemmat stemmat).


Siinä siis meidän orkesterin osuus.

Kotona oltiin eilen illalla siis vasta kun My normaalisti olisi jo nukkumassa. Syötiin kuitenkin rauhassa iltapalaa ja My oli konsertista hyvillä mielin. Totesi, että "kenenkään muun päiväkotilaiseni äiti ei kyllä ole sellisti, sinä olet äiti ihana". Nukahtaminen oli Mylle vähän vaikeaa, koska hänellä pyöri Mozartit päässä...on siis tullut minuun. ;-)

Äsken vein edelleenkin Mozartin Eine kleine nachtmusik'ia laulelevan Myn päiväkotiin...ja lähden itsekin töihin.

Musiikkiterveisin,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti