tiistai 4. lokakuuta 2011

Uffo Suit violet flower saapui tänään

Viime keskiviikkona tein tilauksen Ticket to Heavenin Outletista: Uffo Suitin violeteilla kukilla koossa 110cm. Hintaa haalarille UPS:n kuljetuksella tuli yhteensä 72,98 euroa.

Myllä on nyt syksyyn Po.P:n kuoritakki ja -housut Bubblegum värissä, mutta kaipailin itse vielä jotain vähän tummempaakin...ja haalaria varsinkin ihan loppu syksyyn ja alku kevääseen. Eli tätä haalaria olisi tarkoitus käyttää fleecejen kanssa melkein pakkasilla kun talvihaalari on vielä liian kuuma.

 UPS:n kuriiri toi haalaripaketin työpaikalleni ja työkaverini vähän epäilivät, onkohan haalari Mylle iso...mutta kokovalinta osui oikeaan: My on nyt 109cm pitkä ja koko 110 on hyvä eli ei liian iso ja kasvunvaraakin on vähän eli uskoisin sopivan alkukeväälläkin. Ihana haalari! :-)


Ja kohta teen tilauksen Biggulle tähän haalariin sopivasta välikausihatusta. ;-)

Woops

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi toisen blogin kautta :)
    Pidän tuosta haalarin kuosista kovasti :) Olen päiväkodissa töissä ja siellä saan tuota ihastella parin lapsen päällä. Ne tosin on vk-haalareita.

    VastaaPoista
  2. Välikausihaalari tämäkin on. My on sen verran liikkuvainen, että kun plus-asteita on vielä jokunen, fleecet ja välikausivaatteet ovat sopivan lämpöiset. Kengät vaan vaihdetaan siinä vaiheessa lämpösempiin. Onhan Myllä takki ja housutkin välikauteen, mutta haalarikin on näppärä ja mielestäni lämpöisempi lapsella pihapuuhissa.

    VastaaPoista