perjantai 23. joulukuuta 2011

Aatonaatto

Meillä alkoi joululoma tänään. My nukkuikin sen kunniaksi puoli kahdeksaan...ja on siis todella harvinaista, että My herää niin myöhään. (Muina aamuina tällä viikolla My onkin heräillyt jo viideltä.) Söimme aamupalaa ja teimme aamupuuhat. Yhdeksältä vein Myn mymmylle tonttuilemaan aamupäiväksi. Ja aamupäivän aikana me vanhemmat siivosimme...ei nyt mitään superjoulusiivousta, mutta vähän perusviikkosiivousta tarkemmin. Ruokaostoksilla jouluksi kävimme jo keskiviikkona ja viimeisetkin lahjat tuli pakattua eilen.

Kahdeltatoista haimme Myn mymmyltä. My oli leikkinyt mymmyn kanssa, laitellut joulukoristeita, piirrelleet sekä syöneet lounasta. Kävimme Myn kanssa vielä kaupassa ostamassa maitoa...ja matkaan tarttui pari dvd:täkin Mylle eli Viirun ja Pesosen joulupuuhia sekä Ella ja Aleksi-elokuva.

Yhdeltä haimme veljeni kyytiin ja mukaan käymään hautausmaalla. Ostimme kimpassa veljeni kanssa kranssin veljemme haudalle. Mytä suretti ja jännitti käydä Timin haudalla, mutta jännitys sentään helpotti... My lauloi Timille joululaulun, auttoi asettamaan kranssin ja sytyttämään kynttilän.


Kotiin tulimme välipalalle. My oli herkutellut mymmyllä ilmeisesti jokusen piparin lounaan lisäksi, koska välipala ei maistunut kun massu oli niin täynnä. ;-) Välipalan jälkeen kasasimme kuusemme ja koristelimme sen...siis My koristeli.


Päällänsä Myllä on Duns'in joulumekko. Olen katsellut mekkoa ja miettinyt ostamista, mutta täyteen hintaan en raaskinut ostaa kun joulunaika on niin lyhyt. Viime viikonloppuna huomasin mekon puoleenhintaan, joten tilasin heti. Kooksi valitsin 122cm, jotta mahtuisi ensi vuonnakin. Eli tänä vuonna kääritään vähän hihoja. ;-)

Illansuussa saunoimme ja katsoimme yhdessä Viirun ja Pesosen joulupuuhia...sekä avasimme joulusuklaarasiamme: My simpukkasuklaita, Myn isi Paradis-rasian ja minä Jakobsenin-rasian. Nam!

Joulunvietto siis alkoi,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti