tiistai 27. joulukuuta 2011

Shoppailua Myn toiveiden mukaan

Eilen toteutettiin yksi Myn joululomanviettotoive eli käytiin Sealifessa. Tänään sitten toteutettiin toinen toive eli lähdettiin Helsinkiin balettikauppaan, saippuakauppaan sekä donitsikauppaan. 

My ei kovin usein ihan Helsingin keskustaan ole päässyt, joten ihmeteltävää riitti. Varsin kummallista oli kun ajettiin maan alle parkkihalliin...juu oltiin laiskoja ja lähdettiin autolla vaikka junallakin pääsisimme näppärästi. Kummallista oli myös se, että melkein joka paikkaan pystyi liikkumaan siten, että ei paljoa ulkona tarvinnut kävellä. Joten untuvatakki Myn päällä oli melkeinpä liikaa...varsinkin kun ulkolämpötilakin oli Helsingissä tänään 10 astetta lämmintä...ei ole talvesta tietoa siis vieläkään pääkaupunkiseudulla.
Ensimmäisenä kävimme Piruetissa. My hoiti shoppailun itsekseen eli käveli reippaasti myyjän luo ja kertoi, mitä tarvitsee: "Tarvitsen uuden tutun, sellaisen röyhelöisen ja pitkän. Ja kiiltävät balettitossut." Ja sitten My mietti myyjän kanssa, mikä tutu olisi paras, sovitteli sopivat balettitossut ja valitsi vielä säärystimetkin. Nyt kelpaa taas tanssahdella kotona. ;-)Balettikaupan jälkeen oli vuorossa saippuakauppa eli Lush. Sieltä saa ihania poreilevia kylpysaippuoita...ja ihania saippuoita. My oli kuin karkkikaupassa valitessaan pari poresaippuaa sekä yhden saippuan.


Haettiin vielä Arnold'sista laatikollinen donitseja. Ja kävimme pikaisesti yhdessä vanhempien toivekaupassa eli Arkadiankadun lippulaiva Alkossa valitsemassa kuohupullon uudenvuodenviettoon...siellä oltiin me vanhemmat kuin karkkikaupassa. ;-) 
(Harrastamme viinejä, oluita, viskejä sekä ruokaa, joten juuri tuo Arkadian Alko on paikka, missä ihmeteltävää riittää...)

Helsinkishoppailujen jälkeen kävimme vielä Jumbossa. Ensin lounaalla ja sitten minä Myn kanssa Po.P:n alessa Myn isin mennessä ruokakauppaan. Olisihan siellä taas kaikenlaista ollut...ulkovaatetta varsinkin, mutta kun ei ole tarvetta juuri nyt niin en ostanut. Yksi mekko löytyi sekä minun että Myn makuun ja se ostettiin -50% alehintaan.


Shoppailuterveisin,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti