lauantai 31. joulukuuta 2011

Fiuuuh Poks!

Vuoden viimeinen päivä. Ja heti aamusta tapahtui kummia.
Ensinnäkin: My päätti, että nyt hän luopuu potasta ja se voidaan viedä varastoon. Ihan itse päätti. Ok, joku jo ihmettelee, että miksi Myn ikäisellä on vielä potta. Kyllä My pöntölläkin on jo pitkäänkin käynyt...mutta kotona myös potalla eikä siitä luopumista ole voinut ajatellakaan. Emme ole ottaneet asiasta paineita, vaan olemme puhuneet Myn kanssa, että jonain päivänä My voi itse päättää asiasta. No, tänään My päätti. :-) 
Toiseksi: Myn tuki ja turva herra Tossavainen on kulkenut jo jonkin aikaa melko resuisena Myn rinnalla. Herra Tossavainen Myllä on ollut syntymästään lähtien ja se on kulkenut pian viiden vuoden ajan Myn mukana joka paikkaan. Sen vaatteet ovat olleet jo varsin rispaantuneet. Tänään My päätti, että vaihdetaan herra Tossavaiselle uudet vaatteet vara-herra Tossavaiselta. Tästäkin ollaan puhuttu jo pitkään, että niin voisi tehdä. Tänään My päätti asiasta itse. Joten nyt on herra Tossavainenkin siistinä uuteen vuoteen. Ja vara-herra Tossavainen saa olla ilman vaatteita.


Uuden vuoden vietto on meillä sujunut siten, että aamupäivällä veljeni kävi meillä kyläilemässä ja Myn kanssa leikkimässä. Lounaan jälkeen nukuimme kaikki pitkät päiväunet. Iltapäivällä naapurimme Emma tuli meille isänsä kanssa kylään. Minä kävin viemässä sushia vanhemmilleni uuden vuoden herkuksi. My leikki siis Emman kanssa ballerinaa ja tarkemmin prinsessa Ruususta. My eläyty rooliinsa ja "nukkui" pitkän aikaa sohvapöydällämme satavuotista unta.


Herkkuna meillä siis on sushia ja Mykin sai osallistua tekemiseen.
Illansuussa kävimme naapuritalossa vierailulla, meitä kokoontui sinne kaikki pihapiirin lapsiperheet. Herkuteltiin perinteisesti ranskalaisia, nakkeja ja lihapullia kuten myös sushia. Yhteensä kuusi lasta touhusi keskenään enemmän tai vähemmän äänekkäästi. Kävimme myös kaikki yhdessä ammuskelemassa raketteja. My ja Emma seurasivat raketteja ihan vierekkäin "turvana" toisilleen. ;-)Hyvää uutta vuotta 2012!
(Toivottavasti se on perheellemme helpompi kuin tämä kulunut...)
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti