torstai 18. lokakuuta 2012

Lomailua vol.1

Minulla ja Myllä oli tänään ihan kokonaan lomapäivä. My sai syödä aamupalaa ihan kaikessa rauhassa lastenohjelmia katsellen...vapaapäivien luksusta. ;-)

Yhdeksän jälkeen lähdin Myn kanssa uimaan.


Tai siis, eihän My osaa uida. My polski matalassa kahluualtaassa ja kelluskeli minun kannattelemana lämpimässä terapia-altaassa. Emme ole käyneet piiiiiitkäääään aikaan uimassa, joten tänään tuli testattua korvatulppia ja pantaa ensimmäistä kertaa, vaikka Myllä on ollut putket korvissa jo yli puoli vuotta. Hyvin toimivat, ei mennyt vettä korviin. ;-) Kaksi ja puoli tuntia meni vikkelään Myllä...itse sain istuskella altaan reunalla vahtimassa.

Uimisen jälkeen Myllä alkoikin olla nälkä ja ajoimme kotiin syömään lounasta.


Iltapäivällä meille tuli kyläilemään Myn haltijakummi sekä pieni poika Leo. Seuratessaan kuinka haltijakummi ja äiti hoivasivat Leoa, My innostui hoivaamaan nukkejaan.


Piirtääkin piti välillä.


Ja kyläillessään Leo saa lainata tallessa olevaa Myn vauva-ajan leikkimattoa.


On se muuten jännä, miten ihan pienestä lähtien lapset ovat kiinnostuneita toisistaan. Leo, 3,5kk, seuraa todella kiinnostuneena Myn touhuja ja My saa Leolta mahtavia hymyjä.Illansuussa kävin vielä ulkoilemassa Myn kanssa...litsis lätsis lätäköissä. ;-)Ihana päivä!


Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti