maanantai 15. lokakuuta 2012

Maanantai = tanssipäivä

My aloitti tämän syksyn alussa tanssi-harrastuksen. My on aina tykännyt tanssia...ihan ominpäin kotona. Ja aika pitkään My on haaveillut pääsevänsä tanssitunneille...tai siis balettitunneille. No, itse olen sitä mieltä, että baletti ei taida olla Myn laji, mutta tanssi yleensä sen sijaan sopii Mylle erinomaisesti. Kesällä sain ilmoitettua Myn Vantaan Tanssiopistoon ja siellä My siis käy kerran viikossa tanssimassa, lastentanssia.

My on joka maanantai lähdössä illansuussa tanssitunnille aina yhtä innoissaan. Normaalisti emme ehdi käymään kotona, vaan My haetaan päiväkodista suoraan tanssitunnille. Päiväkodilla vaihdetaan tanssivaatteet ulkovaatteiden alle ja ajomatkalla My syö auton takapenkillä välipalaa...Ennen tanssituntia ehtii vielä vähän huilahtamaan tanssiopistolla.
Vaikka tanssitunnille ei tarvitse sen kummemmin varustautua niin My halusi mieluisat tanssivaatteet. Ne löytyivät suht edullisesti Suomen tanssitarvikkeesta. Ja tietenkin liilana...se kun on Myn lempiväri tällä hetkellä.

Tanssitunnin jälkeen My esittelee aina innoissaan uusia liikkeitä. Ja mukavaa on ollut huomata, että tunnilta alkaa löytyä myös uusia kavereita. :-)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti