lauantai 20. lokakuuta 2012

Lomailua vol.3

Tänä aamuna herättiin, syötiin aamupala, tehtiin aamupesut ja pakattiin laukut.


Asettauduttiin mukavasti autoon. Mylle siis laitettiin dvd-soitin takapenkille. Ja isi tarkasti Punkku-automme rengaspaineet huoltoasemalla. Edessä oli siis vähän pidempi ajomatka...Turkuun.


Turussa ajoimme suoraan...


...Turunlinnaan.

Olemme lukeneet Ronja ryövärintytär-kirjan kohta kolme kertaa nyt viimeisen kuukauden aikana. Mytä kiinnostaa linnat kovasti ja My on miettinyt, millainenkohan Matiaksen linna oli. Ja kun mietittiin syysloman viettoa, My toivo hotelliyöpymistä. Näistä sitten lähti idea ajaa Turkuun Turunlinnaa katsomaan sekä yhdistää reissuun yöpyminen hotellissa.

Mutta se linna, vaikuutavahan se on.
Kuninkaan vessanpönttö herätti hilpeyttä. ;-)


Aarteitakin löytyi...
Ja tämä: isi kertoo Mylle, millainen isin ensimmäinen tietokone oli. :-)

Linnaan ihmetellessä vierähti reilu pari tuntia nopeaan. Sen jälkeen ajoimme hotellillemme. Saatuamme tavarat hotellihuoneeseen kävimme vähän shoppailemassa. Ja sitten olikin sopiva aika yhdistetylle päivälliselle sekä iltapalalle.

Menimme Viikinkiravintola Haraldiin. Ruoka oli ihan superhyvää.Ja siitä kertonee Myn vieraskirjaan jättämä kiitos. :-)Äsken My nautti kylvystä ihan oikeassa kylpyammeessa. Tämä oli kanssa Myn kovasti odottama osuus reissusta, ihan etukäteen varmistimme, että saamme hotellihuoneen kylpyammeella. Nyt sitten vaan rauhoitumme hotellihuoneessa...luetaan vähän iltasatua Mylle ja käydään sitten nukkumaan.

Reissuterveisin,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti