perjantai 19. lokakuuta 2012

Lomailua vol.2

Tänään oli melkein lomapäivä. Minulla siis lomapäivä töistä ja Mylläkin piti alunperin olla lomapäivä, mutta minulle sekä Myn isille tuli meno, johon emme mitenkään voineet ottaa Mytä mukaan...joten My meni aamupäiväksi päiväkotiin. 

Perjantai onkin Mylle mieluisa päivä päiväkodissa kun on musahetki. Ehdinkin päiväkodille vähän ennen yhtätoista hakemaan Mytä ja jäin seurailemaan musahetken loppuun, että Myn ei tarvinnut lähteä kesken. Siitä onkin kolme vuotta kun viimeksi olin mukana Myn päiväkodin musahetkellä: silloin My aloitteli päiväkodissa ja olin vielä Myn mukana tutustumassa päiväkotiin. Olipa kiva päästä kokemaan Myn mukana päiväkodin lämmin ja välitön ilmapiiri. :-)

Kun muut aloittivat päiväkodissa ruokailun, me lähdimme Myn kanssa taas lomailemaan. Haimme kyytiin Myn enon ja ajoimme Jumboon ensin Heseen lounalle.


Sitten kävimme ruokaostoksilla. Ja My oli onnellinen kun juustotiskillä oli maistiaisia!


Onneksi ei ollut kovin suurta listaa ostoksia ja pääsimme aika nopeasti lähtemään kohti kotia...Myn eno on kiva apu kauppareissuilla; työntää kärryt ja hassuttelee Myn kanssa.


Se on sitten eri asia, oliko loppu iltapäivä ihan lomailua minulla: kokkailua ja siivousta, blääh. Mutta My ja eno lukivat kirjoja, katselivat Smurffeja Netflixistä (juu, tottahan toki se on ollut meillä heti eilisestä alkaen) ja muovailivat. Toki My välillä auttoi pyyhkimään lattiat nihkeällä; se on Myn ihan lempparipuuhaa...toivottavasti vielä 10 vuoden kuluttuakin. ;-)


Kieltämättä aika hienoja muovailuja My teki, ihan itse. Mm. Smurffiina-jätskiannoksen ja lumiukko-jätskiannoksen.


Kohta alamme katsomaan perjantaiseen tapaan koko perhe elokuvaa nauttien kanasalaattia. Ja huomenna lomailee koko perhe. ;-)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti