maanantai 31. joulukuuta 2012

Ronja Ryövärintytär

Meillä ollaan ihan Ronjan lumoissa...siis Ronja Ryövärintyttären. Astrid Lindgrenin kirja on luettu syksyn aikana noin kymmenen kertaa läpi  ja My osan tarinan melkein ulkoa. Syyslomalla kävimme kirjan innoittamana tutustumassa Turunlinnaan kun Mytä kiinnosti nähdä, millaisia linnat ovat olleet ja millainen Matiaksen linna olisi voinut olla.

Viime perjantaina My uskaltautui katsomaan Ronja Ryövärintytär-elokuvan. Ja se oli Mystä lumoava elokuva...niin hyvä, että ei malttanut nukahtaa illalla kuin vasta kymmeneltä kun kävi innostuneena elokuvan tapahtumia läpi.

Lauantaina sitten piti leikkiä Ronja Ryövärintytärtä. Myn ystävä Emma oli meillä ja molemmat olivat Ronjia. Ruokapöydän alle rakentui Karhuluola. ;-)
Sunnuntaina aamusta elokuva katsottiin uudestaan. Päivävaatteet piti valita mahdollisimman samanlaiset kuin Ronjalla.


Ja sunnuntaina iltapäivällä My teki isinsä kanssa yhdessä Ronja Ryövärintytär-lautapelin. Siitä tuli hieno ja sitä oli kiva pelata yhdessä koko perhe. :-)


Elokuvan tunnusmusiikki kuuluu meillä vähän väliä Myn hyräilemänä tai viheltämänä...ja minä saan olla välillä Loviisan roolissa sekä Myn isi Matiaksena. ;-)

Että ryövärielämää meillä...
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti