sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ensimmäiset häät

My pääsi eilen ensimmäsitä kertaa hääjuhliin. Juhlia tietenkin piti jännittää etukäteen melkein viikko ja välillä My oli sitä mieltä, että ei halua mennä ollenkaan juhliin. Mieli kuitenkin reipastui eilen...varsinkin kun kävimme vielä eilen aamupäivällä Kontissa ja sieltä löytyi täsmälleen samanvärinen käsilaukku kuin Myn neutakki ja ballerinat. ;-)

Juhlapaikkaan matkustimme julkisilla, sekä junalla että bussilla. Enpä muistakaan, milloin viimeksi olisimme matkanneet bussilla...


Juhlat alkoivat hääparin vihkimisellä pihamaalla auringon paistaessa. My kuunteli ja katsoi seremonian tarkkaan sekä kiinnostuneena.

Juhlinta jatkui sisätiloissa alkumaljoilla, ruokailulla ja puheilla. Ruokien suhteen kävi Myllä erinomainen tuuri, sillä tarjolla oli naan-leipää, intialaista kanaaa, samosoja sekä cesar-salaattia: kaikki Myn lempiruokia. Olisi lapsille ollut tarjolla perunoita ja lihapulliakin, mutta ne My jätti välistä.


Illan edetessä vauhti lisääntyi. My nautti kun sai olla vapaasti ja käydä pihallakin juoksentelemassa. Eksyipä elämänsä ensimmäistä kertaa nokkosiinkin. Siitä kuitenkin selvittiin aika nopeasti. Ihanaa, kun My on jo niin "iso", että voi luottaa ja antaa olla vähän vapaammin. Taisi My vahtia juhlissa vähän pienempienkin perään. ;-)


Häävalssin seuraaminen ja sen jälkeen tanssiminen oli tietenkin Mystä mukavaa.


Kotiin lähdimme kymmenen aikoihin (taksilla) kun morsian oli heittänyt kimpun. Mytä vähän harmitti kun ei saanut kimppua kiinni...Koitin lohduttaa, että pääsinhän minäkin naimisiin vaikka en kimppua koskaan ole kiinni saanut. Ja että onhan Myllä jo kaksi sulhasta varattuna. ;-) Aikoo kuulemma mennä molempien kanssa naimisiin. Eikä aio tehdä töitä vaan lomailla. Kun ei kuulemma tarvitse rahaa, koska rakentaa puumajan ja asuu siellä aikuisena.

Mukavat juhlat!

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti