torstai 11. heinäkuuta 2013

Kadriorgin puistossa...

Matkustin eilen Myn kanssa Tallinnaan. Myn isin loma loppui tämän viikon alussa ja minun sekä Myn jatkuu vielä useamman viikon, joten lomapuuhaa täytyy keksiä. Ja taitaa tuntua Myn isistä melkein lomalta olla kotona itsekseen vaikka vähän töissä pitääkin käydä. ;-)

Myllä on täällä seuranaan serkkupuolensa. Veinkin tänään Myn ja Eliisan Kadriorgin puistoon, koska se on Myn lempipaikkoja Tallinnassa. 

Kerta toisensa jälkeen puisto on kaunis.Tietenkin kukkien ihailun lisäksi tytöt leikkivät leikkipuistossa sekä kävimme Miia-Milla-Manda-museossa.
Puistosta ja museosta olen kirjoittanut enemmänkin, joten niistä en tällä kertaa enempää kerro eli aiheen kiinnostaessa katso aikaisemmat postaukset:

Iltapäivä ja ilta kului Eliisan pikkusiskon Mikaelan 1-vuotissynttäreillä. Mytä jännitti ensin tosi paljon, kun oli ainoa suomea puhuva...meinasi ettei hänellä voi olla hauskaa. Mutta kun paikalle saapui vuoden ikäinen kolmas serkkupuoli Nora, niin My pääsi vauhtiin. Norasta tulee mieleen ihan Saaristonlapsien Ninni kun My ja Eliisa menevät jokapaikkaan ehtivän taaperon perässä. ;-) Lopulta olikin niin hauskaa, että My ei olisi halunnut lähteä "kotiin" nukkumaan.

Mutta jos eilen illalla reissaamisen sekä myöhäisiksi venyneiden leikkien takia My oli niin yliväsynyt, että meni nukkumaan tunnin raivarin jälkeen, niin tänään My oli niin väsynyt, että nukahti samantien kun laittoi päänsä tyynylle.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti