sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Aamupäivän ulkoilua

Heti aamusta oli niin lämmintä ja aurinkoista, että ulos oli lähdettävä jo yhdeksältä. Ensin lenkkeilytettiin koirat ja käytiin samalla äänestämässä. My ihmetteli äänestämistä kovasti, että "miksi se on niin virallista?" Lenkin jälkeen isi meni koirien kanssa sisälle kokkailemaan sunnuntain lounasta. Itse jäin Myn kanssa pihalle. My sai viime viikonloppuna uuden isomman polkupyörän, mutta ei ole vielä uskaltanut ajaa sillä...kuin vasta tänään. Koska se "on niin iso." Pyörä siis otettiin mukaan pihalle ja My sitä katseli kiinnostuneenapuuhatessaan ensin liukumäessä.


Laskettuaan aikansa liukumäkeä My pyysi, että "kokeillaanko polkupyörää?" Ja hienostihan My osasi uudella pyörällään sitten polkea. Jarruttamista täytyy vielä vähän harjoitella ennen kuin uskalletaan lähteä tasaiselta kotipihalta kauemmaksi. Ja pyöräilykypärän remmit täytyy säätää sopiviksi, että saadaan kypärä päähän. ;-)



Pihalle tuli vähitellen lisää kavereita ja monenmoista puuhaa kerettiin touhuamaan. Aika kului nopeasti ja vähän ennen yhtätoista lähdettiin kotiin. Myn isi oli kokannut uunilohta ja perunoita. Ruoka maistui hyvin ulkoilun jälkeen ja isi sai Myltä kehut ruuasta: "Tämä ruoka on maailman parasta!"


Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti