lauantai 30. huhtikuuta 2011

Silmä- ja korvatulehduksessa

Huomiseksi oli ollut varattuna Mylle aika lääkärille korvan jälkitarkastukseen, mutta...eilen illalla My valitteli korvasärkyä. Elin toivossa, että ehkäpä on vain väsy ja menee yöllä ohi. Annoin kuitenkin nukkumaanmennessä särkylääkettä. Aamuyöstä lähtien oltiin kuitenkin hereillä kun My ei saanut nukuttua ja silmäkin oli rähmäytynyt umpeen. Joten eikun varaamaan lääkärinaikaa heti tällä aamulle ja perumaan huomista. Ajan sai helposti yksityiseltä ja vielä Myn lempilääkäriltä. Onneksi meillä on Myllä vakuutus ja vielä erinomainen sellainen: vuosimaksu vakuutuksesta noin 300 euroa, omavastuu lääkäri- ja lääkekuluissa 50 euroa vuodessa ja kaiken muun saa takaisin. Ja korvaushakemuksen voi näpytellä suoraan netissä ja korvaus on seuraavana arkipäivänä tilillä. Eli tässäkin tapauksessa kaikki tänään lääkäriin ja lääkkeisiin mennyt raha on maanantaina takaisin tilillämme.

Ja niinhän se sitten tuli lääkäriltäkin diagnooseiksi silmä- ja korvatulehdus. Eli lääkkeeksi silmätippoja ja antibioottia. Melkein vapun kunniaksi My sai lääkäriltä ilmapallonkin. Ja paluumatkalla tuli uni auton takapenkillä.



Tänään on siis ollut ohjelmassa paljon lastenohjelmia ja kirjojenlukemista mukavasti pötkötellen. Ja silmätippoja on jouduttu antamaan kahden aikuisen voimin...eli toinen pitelee rimpuilevaa tyttöä ja toinen koittaa saada osumaan tipat silmiin.

Jospa tästä vielä päästäisiin vapuksi vauhtiin.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti