tiistai 19. huhtikuuta 2011

Onnilaisen ihanuuksia

Helmikuussa tilasin Mylle oranssit velour-housut Onnilaiselta kokoa 110cm. Housut ovat olleet ahkerassa käytössä Mylllä päiväkodissa. Onnilaisen sivuilla kerrotaan, että "tuotteet valmistetaan alusta asti kotimaisena käsityönä, mallit ovat ajattomia ja käytännöllisiä arkivaatteita, sellaisia joissa lapsi viihtyy ja joissa on helppo olla." Hintaa housuille tuli postikuluineen 20 euroa, mikä ei mielestäni ollut paha hinta laadukkaasta kotimaisesta käsityöstä. Ensi syksynä aion tilata velourhousuja useammat, My nimittäin käyttää päiväkodissa talvikautena velourhousuja ja paitoja...kesällä taas nautitaan mekoista.

Onnilaisen velour-housut voi ostaa kuminauhapuntilla tai suoralla lahkeella. Värivaihtoehtoja löytyy musta, lime, ruskea, turkoosi, oliivi, vaaleaturkoosi, punainen, kanerva, pinkki, tumma liila sekä tietenkin se tilaamani oranssi. Housuja löytyy myös ekologisesta bambufroteesta ommeltuna. Myös collegehousuja ja velourlegginsejä löytyy.
Paitojakin löytyy moneen lähtöön. Velourisia paitoja saa erivärisinä tähti- tai sydän kuviolla. Värit voi valita valmiista yhdistelmistä tai luoda oman. Itse voisin tilata Mylle oranssin velourpaidan pinkillä sydämellä.


Puuvillaisia paitoja löytyy monenlaisilla kuoseilla ja lyhyt- tai pitkähihaisina. Itse vielä pohdiskelen, millaisetkohan pari lyhythihaista kesäksi tilaisin.
Mekkoja ja tunikoitakin löytyy ja omat lempparini ovat seuraavat: 
Velourtunika sydänkuviolla, tilaisin pinkkinä oranssilla sydämellä sekä lyhythihainen pilvi-mekko, tilaisin keltaisena valkoisilla resoreilla.Ja vaikka juuri ostin lapsimessuilta pipoja Mylle, niin kyllä houkuttaisi tilata velourinen pipo oranssi-pinkkinä sydänkuviolla. Pipoja saa siis useilla värivaihtoehdoilla tähti- tai sydänkuviolla ja pipot ovat putkipipo tyyppisiä.


Kaikki kuvat Onnilaiset sivuilta ja © Onnilainen.

Katsotaan, mitä tulee tilattua ja missä vaiheessa...


Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti