maanantai 11. huhtikuuta 2011

Välikausi alkoi tänä viikonloppuna!

Aurinkoinen viikonloppu houkutteli hakemaan varastosta ja kaivamaan kaapeista varusteet välikauteen. Lumi sulaa ihan silmissä ja hiekkalaatikkokin jo pilkistää. Talvikamppeet pakkasin jo kesäksi varastoon. Talvivaatteista tuskin mikään enää käyttöön tulee ensi talvena, mutta syksyllä sitten Huutonettiin myytäväksi.


Nyt keväällä ei tarvinnut ostaa paljoa uutta, sillä kaapeista ja varastosta löytyi paljon jo aikaisemmin ostettua ja nyt sopivankokoista. Hyvä niin, koska tämän kevään mallistoista ei omaan makuuni sitä täydellistä olisi löytynyt. Vaatehankinnoissa pyrin hyödyntämään kirpputoreja ja Huutonettiä, ja se korostuukin tämän kevään välikausivaatteissa.

Ticketin pinkin/syreenin värisen Plain Rainin kokoa 104cm ostin vuosi sitten keväällä Hulluilta päiviltä. Vielä syksylläkin se oli liian iso, mutta nyt juuri sopiva. Sattumalta löysin lähes samansävyiset Reimatec+ rukkaset kokoa 3 (ilmeisesti viime kevään mallistosta) eräästä Citymarketista.


Viime syksynä löysin Huutonetistä todella edullisesti ihan sattumalta Ticketin oranssin Plain Rainin kokoa 104cm. Kunnoltaan sattui olemaan lähes uudenveroinen eli 20 euroa plus postikulut oli minusta varsin hyvä hinta. Ehkäpä tätä ei olisi tarvittu, mutta nostalgiasyistä sen ostin. Meillä oli nimittäin aikoinaan tällainen kokoa 92cm. Ruskeat Reimatec+ rukkaset kokoa 3 ovat tämän kevään mallistosta.


Kolmantena takki ja housu-yhdistelmänä on tämän kevään KappAhlin Proxtec-mallistosta oranssi takki kokoa 110cm ja vaaleanpunaiset houst kokoa 104cm. Koon 110cm housut ostin kaappiin syksyä varten.


Yksi haalari saa riittää kun takkeja ja housuja on melkein liikaakin. Legon vaaleanpunaisen haalarin löysin muistaakseni jo melkein puolitoista vuotta sitten Huutonetistä edullisesti. Haalari on alunperin ostettu Tanskasta, kunnoltaan lähes uudenveroinen ja kosteudenpito-ominaisuudet kuten Reimatecissä. Haalarin koko on 104cm ja reilu eli vasta nyt tänä keväänä on voitu alkaa käyttämään kun My itse on tällä hetkellä 104cm pitkä. 


Hienosteluun ja kaupoille mahtuu vielä viimevuotinen Espritin vaaleanpunainen takki kokoa 110cm. Senkin olen löytänyt edullisesti Huutonetistä vuosi sitten keväällä. Takin esittelee parhaiten vuodentakainen valokuva. ;-)


Päällimmäisten vaatteiden alle tarvitaan jotain lämmintäkin...Fleece-kerrastona on tänä keväänä KappAhlista ostetut takki ja housut kokoa 110/116. Sopiva on myös jo jonkin aikaa sitten ostettu Jonathanin fleece-takki kokoa 104cm. Talvella ostin Lindexiltä tarjouksesta pinkin pörrötakin oranssein tehostein kokoa 110/116.Asusteita löytyy moneen lähtoon ja monin tavoin yhdisteltäväksi. Reimatec+ rukkasia siis parit kokoa 3, Jonathanin Tähti-rukkaset vaaleanpunaisena ostin tänä keväänä Jesper&Juniorista kokoa 4 ja lisäksi päälle mahtuu myös vanhemmat kaapista löytyneet ruskeat Jonathan Classic-rukkaset kokoa 2. Lämpöisemmille keleille lötyy Kivat-merkin puuvillaisia tumppuja ja sormikkaita. Hatut ovat viime vuodelta ja sopivat edelleen. Oranssi puuvillapipo on ihan marketista, vaaleanpunainen ohut fleece-pipo viime syksynä H&M:stä ostettu ja Kimperi-mallinen pipo, jossa vaaleanpunaisia norsuja ruskealla taustalla löytyi viime kesänä Huutonetistä.


Ja kenkiäkin täytyy olla. Viime syksynä ostetut pinkit Vikingin Goretexit kokoa 28 mahtunee alkukevään tai sitten laitan kaupan Huutonettiin kun ovat käytännössä kuin uudet. Superfitin ruskeat Goretex-lenkkarit kokoa 29 vaaleanpunaisin tehostein ostin alkuvuodesta Brandokselta. Katselin lenkkareita jo syksyllä ja kun huomasin, että niitä oli vain meidän kokoa enää jäljellä niin en enää miettinyt ostamista. Kavatin pinkit Tor-kengät kokoa 29 tilasin suoraan Ruotsista, koska Suomesta ei mistään löytynyt. Tilaaminen Kavatin verkkokaupasta oli sujuvaa ja kolme päivää tilauksesta DHL:n kuriiri soitti ovikelloa paketti käsissään. Oli muuten tuota Tor-mallia houkuttelevan keltaisenakin. Kumisaappaat kotikäyttöön ostin käytettynä kun löytyi Mylle mieluisat Peppi Pitkätossut. Päiväkodissa on pinkit Nokialaiset. Lisäksi sitten jo kesäisemmille keleille Mylle mieluisia kimalletennareita Lindexiltä ja H&M:stä. Jostain kun löytäisi vielä nahkaiset ballerina-malliset kivanväriset kävelykengät sekä jotkut sandaalit kesäksi. Mutta Myn ja itseni tuntien...kenkiä tulee kertymään vielä kaapit täyteen. ;-)Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti