sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Lapsimessuilla

Päätettiin tänä aamuna lähteä lapsimessuille. Se olikin meille kaikille ensimmäinen kerta, itsekään en ole aikaisemmin käynyt. Itseasiassa My sai itse päättää, jäädäänkö kotiin vai lähdetäänkö messuille, ja vastaus oli "Haluan pitää hauskaa! Mennään lapsimessuille!" Aamupuuhat tehtiin siis vikkelään. My puki päälleen messuvaatteiksi Name It:n sammarifarkut (ostettu viime syksynä Hulluilta päiviltä, kokoa 110cm), Småfolkin tämän kevään malliston mansikka-paidan kokoa 110/116. Jalkaan My laittoi ensimmäistä kertaa uudet Kavatin nahkaiset kengät.


Messuilla riitti nähtävää vaikka kuinka. Ja tosi mieluisa oli nähdä Satu Sopasen Huvitutti-konsertti sekä Tuttiritari. My tykkää valtavasti Satu Sopasen esittämistä lastenlauluista ja Pikku Kakkosen Satu ja Matti-lauluohjelma on kaikista mieluisin.


Ostoksia tein messuilta yllättävän vähän. Kuopuksen messukojusta matkaan tarttui Geggamojan värikäs pipo koossa S sekä Villervallan mekko messuhintaan koossa 110cm. Mekon itseasiassa huomasi Myn isi. ;-)Metsolan kojussa oli vaikka mitä, mutta ostin vain II-laatuisen SunRay pipon kokoa 3-5v. mukavaan messuhintaan.


Löytyi myös yksi mukava peli, riittävän simppeli harjoitella sääntöjen mukaan pelaamista ja peliin keskittymistä.


Lisäksi messuilta tarttui mukaan useampikin vinkki tulevaisuuden ostoksille, mutta mainittakoon nyt vain pari. Nettikauppa IituLiinan valikoimista varmasti löytyy tulevaisuudessa jotakin ostettavaa. Ja minulle täysin uusi tuttavuus oli vaatemerkki MINUMINU. Merkin kotisivuille on kuulemma toukokuussa aukeamassa verkkokauppakin. Kotisivujen tuotevalikoimissa en valitettavasti nähnyt sitä ihanan värikästä mekkoa, jonka melkein meinasin tänään ostaa. Toivottavasti tulee vielä joskus jostakin vastaan.

Kotimatkalla My nukkui autossa päiväunia. Olikin aika väsynyt 4 tunnin messuilun jälkeen, mutta itse messuilla malttoi kyllä käyttäytyä todella hienosti. Paluumatkan varrella pysähdyttiin myös ostamaan Mylle hula-vanne. Myllä on ollut 10 päivän nukahtamiskoulu eli on opetellut nukahtamaan itse ja nyt kun on ansainnut 10 tarraa niin sai palkinnoksi luvatun hula-vanteen. 

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti