tiistai 6. syyskuuta 2011

Banbao

Meillä on tullut aika siirtyä vähitellen Duploista legoihin...mutta Legolla on valitettavasti todella niukka tarjonta tytöille. Kyllähän tytötkin haluvat rakentaa? Jos löytyy tyttömäisiä rakennussarjoja?

Verkkokauppa.com myy Banbao sarjaa. Sarja on selvästi Legoja halvempi ja pienille tytöille löytyy oma Fantasy World-sarja. Jokin aika sitten tilasimme Mylle pari pakettia ja ne saapuivat tänään. Joten eikun rakentamaan:


Huolimatta siitä, että eivät taaskaan olleet saaneet päiväkodissa Mytä nukahtamaan, My jaksoi ja tykkäsi rakennella isinsä kanssa pitkään uusilla "legoillaan" tänään illansuussa. Toinen paketti jäi vielä rakentamatta. Voipi olla, että joulupukki tuo meille näitä lisää tänä vuonna...

Ja Verkkokauppa.comista löytyy näitä Banbaoja vaikka mihin lähtöön: tosi kivoja näistä prinsessamaisuuksista vaikka minkälaiseen ajoneuvoon. Kannattaa siis poikienkin äitien vilkaista. ;-) Viimeistely palikoissa ei ole ihan Legon tasoa eivätkä pysy ihan niin jämäkästi kiinni toisissaan, mutta hintaansa nähden loistavia...ja tytöillekin löytyy vaihtoehtoja!

Woops

P.S. Sopivat yhteen Legojen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, pitääpä kurkata! Meilläkin ollaan suunniteltua siirtymistä duploista legoihin. Hieno linna :)

    VastaaPoista
  2. Meillä rakennetaan kovasti minun vanhoilla "tyttöjen legoilla" Belvilleillä, niitä on onneksi niin iso säkillinen jäänyt vielä minun lapsuudesta jäljelle, ettei uusia tarvitse ihan heti hankkia. Ilokseni niitä myydään edelleen lelukaupoissa, joten jotain pientä täydennystä voi niihin jossain vaiheessa hankkia.
    Vielä Pinja leikkii kovasti dubloilla, leikitään kyllä noilla pikku legoillakin, mutta Pinjan hermot eivät riitä vielä niillä yksin rakentamiseen, joten minun pitää olla aina mukana rakentamassa niillä.

    VastaaPoista