keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Toipilas puuhia

My on ollut koko alkuviikon kotona toipilaana keuhkokuumeesta. Maanantain Myn isi hoiti Mytä aamupäivän ja minä iltapäivän. Eilen Mytä hoiti isi ja iltapäivästä vaari. Ja tänään oli minun vuoroni hoitaa koko päivä Mytä. Telkkaria on katsottu paljon, kirjoja on luettu ja askarreltu vaikka mitä...tänään oltiin jo vähän liikenteessäkin.

Aamu aloitettiin rauhalliseen tahtiin. My katseli lastenohjelmia ja söi aamupalaa sohvalla...mäyräkoiramme Rosakin osallistui. ;-)


Puoli kymmenen jälkeen lähdettiin vähän liikenteeseen eli pikakäynti ruokakauppaan, jotta saimme tälle päivälle lounasta. My nautti, kun lähdettiin rättisitikka Roslinilla...taisi ollakin tämän syksyn viimeisiä ajeluita ennen Roslinin talviunia. My halusi lounaaksi loimulohta sekä perunamuussia. Kävimme myös pikaiseen kirjastossa, sillä varaamamme uusi Mimmi lehmä lukee-kirja oli noudettavissa.

Lounaalle tulimme siis kotiin ja sen jälkeen My huilaili katsellen Muumeja. Yhden jälkeen lähdettiin taas liikenteeseen Roslinilla.


My nukkui päiväunet autossa (sain siis nautiskella oikein kunnon ajolenkin Roslinilla...) ja puoli kolmen aikoihin saavuimme Flamingoon eli menimme elokuviin katsomaan Nalle Puhin elokuvan. My on käynyt kerran aikaisemmin elokuvissa viime joulukuussa. Mytä jännitti kovasti kun odoteltiin saliin pääsyä.Ja päästiinhän sinne elokuviin...asiallisesti irtokarkkipussilla varustautuneena.


Elokuva oli ihan ok. My eläytyi joka solulla ja koki elokuvan paikoitellen melko jännäksikin kun Puh ystävineen "pelasti" Risto Reipasta Pahkon kynsistä. Leffan jälkeen käytiin vielä Hesessä ranskalaisilla. 

Ulkoiltiinkin illansuussa vielä puolisen tuntia...My olikin viimeksi ollut ulkona perjantaina. 

Alkaa siis potilas toipua ja jaksaa vähitellen normaalisti. Huomenna My menee päiväkotiin...onneksi vain viideksi tunniksi. Myn isi pystyy venyttämään viemistä puoli kymmeneen asti ja minä pääsen hakemaan heti puoli kolmelta. Sopivan mittainen päivä toipilaalle.


Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti