lauantai 3. syyskuuta 2011

Shoppailupäivä ja toppaa

Tänään oli pakko päästä liikenteeseen, siis minun. Joten lähdimme shoppailemaan: My, minä ja Myn isi. My puki päälle shoppailuvaatteet...haltijakummin joululahjaksi 2009 ostama Marimekon Iloinen takki koossa 100cm mahtuu vielä takkina...mutta toisikohan joulupukki tänä vuonna uuden isomman? My tykkää Iloisesta takista todella paljon, pieniin taskuihin kertyy päivän aikana vaikka minkälaisia aarteita.


Ajoimme ensin Isoon Omenaan Espooseen. Kirjakaupasta löytyi Mylle prinsessa-päiväkirja. Saippuakaupasta My osti Think Pink-saippuaa....kuinka yllättävää. Hesessä syötiin lounasta. Keltainen kettu aukaisi tänään liikkeen Isoon Omenaan ja sieltä haettiin Mylle Småfolkin paita ja Ticketin Flower-kuosinen Othello suit sekä Haban Prinsessa-peli. Syötiin vielä jäätelöä ja jatkettiin matkaa Itäkeskukseen (matkalla My nukkui päiväunet). Itiksessä käytiin Jesper Juniorissa ja ostettiin Mylle topparukkasia: Reimatec+ Lorut (väri 554) sekä Jonathanin vaaleanpunaiset super-rukkaset. Ja koska Itiksen Jesper Juniorista ei löytynyt kaikkea, ajoimme vielä Jumboonkin. Jumbon Jesper Juniorista löytyi lisää yllä mainittuja rukkasia oikeassa koossa. Ja vielä käytiin lelukaupassa ostamassa Mylle nukke...Että shoppailtu on. My oli iloisella tuulella ja kivaa oli. ;-)


Eli tämä Småfolkin paita meille päätyi, koossa 110/116.

Ja sitten sitä toppaa:
Ihan kaikkea en ole vielä löytänyt, mutta hyvällä mallilla aletaan olla. 
Setti 1:
Hattu uupuu vielä. 
Eccon Goretex kengät, koko 30.
Molo Kidsin Polaris haalari, väri velvet ja koko 116. (Jumbon Punavuoren peikosta)
Reimatec+ Loru rukkaset.

Lila ja violetti väri on kyllä tosi vaikea valokuvata, sävyt ei ole ihan niinkuin luonnossa. Tarkoitus olisi siis löytää vielä hattu rukkasten sävyyn. Ja rukkasten sävy ei ole noin pinkkiin taittuva kuin kuvissa. Olisin halunnut rukkaset sävy sävyyn haalarin kanssa, mutta...Molon rukkasia en halua ostaa: ovat mielestäni kohtuuttoman hintaiset verrattuna laatuun. Viime talvena meillä oli Molon rukkaset, kuluivat yllättävän paljon eivätkä pitäneet vettä. Mia blogista Poikien tyyliin kirjoitti upean postauksen Rukkastesti viime huhtikuussa, tekstistä löytyy lisää perusteita, miksi en ostanut Molon rukkasia vaan Reimatec+ Lorut...vaikkei nyt sitten niin sävy sävyyn olekaan. Tätä settiä on tarkoitus käyttää likaisemmilla keleillä ja nollantuntumassa / pikkupakkasilla.

Setti 2:
Biggu hattu, koko 54.
Bisgaardin nahkaiset Tex-kengät, koko 31 ( Pikkujalat verkkokaupasta).
Ticket to Heaven Othello suit Flower haalari, koko 110.
Jonathan Tähti Super-rukkaset.

Tätä settiä on tarkoitus käyttää kunnon pakkasilla ja puhtailla lumilla. Tämä haalari oli Myn oma toivehaalari kun katseltiin yhdessä talven mallistoja. Joten pitihän se sitten ostaa. Se on kuulemma maailman kaunein haalari. Ticketin talvihaalaria meillä ei aikaisemmin ole ollutkaan, joten nyt sitten testataan. Biggun hatun väritkin suunniteltiin yhdessä Myn kanssa. Myös hopeisista kengistä My on ihan onnessaan.

Kolmas setti on vielä vaiheessa. Löysin Huutiksesta Minymon takin, johon etsin vielä vaaleanpunaisia toppahousuja ja ruskeita nilkkureita...

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti