sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Meidän ei pitänyt tehdä tänään mitään...

Tänään herättiin kuuden jälkeen. Päätettiin, että ei pidetä mitään kiirettä...ei tehdä tänään mitään. My katseli rauhassa lastenohjelmia telkkarista, söi siinä välillä aamupalaa ja yöpukukin vaihtui päivävaatteiksi.

Yhdeksän jälkeen My kyllästyi katsomaan telkkaria. Alettiin leikkiä...mutta saatiinkin idea tehdä lettuja. Myn isi on oikea lettu-mestari...joten isinsä avustuksella My teki lettutaikinan. Sai jopa rikkoa ensimmäistä kertaa elämässään kananmunia. Se oli riemastuttavaa. Koko taikinan teko oli kertakaikkisen riemastuttavaa. :-) Mäyräkoiramme Rosakin seurasi kokkauspuuhia tarkkaavaisena pöydän ääressä. ;-)

My olisi saanut auttaa lettujen paistamisessakin, mutta innostuikin leikkimään nukella. Eli Myn isi sai paistaa letut. 

Lounasta söimme puoli kahdeltatoista ja jälkkäriksi paljon lettuja. Nam! Molemmat mäyräkoirammekin saivat yhdet letut kermavaahdolla. 

Myn piti käyttää nyt syksyllä kesällä ostamaani Po.P:n välikausihaalaria, mutta olen nyt viikon kuunnellut marmatusta haalarista. Takki ja housut olisi kuulemma kivemmat. Ja haalarin lahkeet nousee. Ja niin ne nouseekin. Eli koko 110cm onkin jo käymässä pieneksi lahkeista. Joten päätös: puku myyntiin Huutonettiin (on lähes uudenveroinen) ja nokka kohti Jumbon Polarn o. Pyretiä. Käytiin siis lounaan jälkeen ostamassa Mylle takki ja housut...kokoa 116cm. Matkalla Jumboon My nukkui autossa päiväunet...ajettiin siis vähän pidempää reittiä. ;-) Syötiin Jumbossa myös jätskit, nam!

Kotona oltiin puoli kolmen jälkeen. Emme kuitenkaan jääneet kotiin vaan lähdimme koko porukka metsään. My pääsi siis testaamaan uutta takkia ja housuja. Ajoimme autolla lähelle metsää ja kiersimme metsässä tunnin lenkin. Mäyräkoiramme olivat ihan innoissaan. Ja niin oli Mykin. Myllä oli mukana muovipussi, jonne keräsi käpyjä ja keppejä. Myn mukaan metsässä oli hauskempaa kuin eilen Hoplopissa.Enää emme tee tänään mitään. Katsellaan telkkaria, käydään iltapesuilla ja syödään iltapalaa. Huomenna sitten taas arkipuuhia: töitä ja päiväkotia.


Woops

1 kommentti: