perjantai 30. syyskuuta 2011

Ensi kesän rantamuoti ja perjantai-iltaa

Meillä on sitten ensi kesän rantamuoti valmiina. ;-) No, sukat ja paperimassakypärä pois...
Kävin eilen ruokaostosten ohella Flamingon Polarn o.Pyretin Outlet-myynnissä (jatkuu vielä tämän viikonlopun). Myn kokoiselle ei paljoa löytynyt, pienempää ja isompaa olisi ollut. Enkä viitsinyt alkaa varastoon ostelemaan. Mutta yhden löydön tein eli UV-suoja uimahaalarin. Katselin haalaria jo kesällä, mutta en ostanut. Joten nyt nappasin koossa 122/128 hintaan 23 euroa eli alennus yli 50%. Meinaan, tämä on juuri oikea ranta-asu Mylle, jos meinaa taas ensi kesänä mökkeillä vaarinsa luona Eestissä eli viettää viikon tai pari Pärnun hiekkarannalla polskien. :-) Puvussa on siis suojakerroin 50 aurinkoa vastaan. 


Perjantaiseen tapaan meillä oli taas leffailta. Kävin Myn kanssa hakiessani häntä päiväkodista Makuunissa vuokraamassa elokuvan Gnomeo & Julia.


Leffaherkuksi teimme Myn lempparisalaattia eli Tonnikala-papusalaattia:

1-2 jääsalaattipussia
1 ruukku rucolaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 purkki salaattijuustoa (fetaa)
2 tölkkiä tonnikalapaloja vedessä
1 tölkki ruskeita papuja vedessä
2 rkl kapriksia
1 punasipuli
sekä Pirkka parhaat Toscanan salaattikastiketta yksi pullo

Revi salaatit sekä rucola kulhoon. Halkaise kirsikkatomaatit ja levitä salaatin päälle. Lisää päälle salaattijuusto, valutettu tonnikala, huuhdellut pavut, kaprikset ja punasipuli ohuina suikaleina. Salaatinkastiketta sitten sopivasti annoksiin. Lisäkkeeksi hyvää leipää aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustolla. Nam! Myn annoksesta jätämme kaprikset sekä punasipulin pois, kaikki muu maistuu Mylle.


Elokuvasta My tykkäsi. Rakkaus ja rakastuminen on muutenkin nyt Myllä pinnalla. My on mm. kirjoitellut rakkauskirjeitä päiväkotiryhmänsä pojalle. ;-) Liikkistä. Myn sanoin elokuvasta:"Siinä kerrottiin rakkaudesta eli nyt mä tiedän mitä rakkaus on. Se on sitä että tykkää jostain ihmisestä ja haluaa mennä sen kaa naimisiin. Leffassa oli jännää sodat. Kaikki onnelliset kohdat leffassa oli hauskoja." (Omasta mielestänikin leffa oli ihan positiivinen kokemus.)


Rakastakaa viikonloppuna,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti