torstai 28. maaliskuuta 2013

Angelique Kidjo

Eilen illalla kuuden jälkeen emme rauhoittuneet iltapuuhiin kuten tavallisesti vaan eilen oli päivä, jota jo olikin odoteltu...


...eli Angelique Kidjon konsertti. Eli takuuvarmaa viihtymistä ja hyvää fiilistä. Itselleni tämä taisi olla noin kuudes konserttikerta. Ja Mylle eilinen oli toinen kerta. Ensimmäisen kerran My oli mukana Kidjon konsertissa 3-vuotiaana Savoy-teatterissa. Silloin My tanssi innossaan koko konsertin ja pääsi välillä Kidjon syliinkin kiertämään yleisön joukossa. Ja siitä lähtien My on odottanut, että pääsisi taas Kidjon konserttiin. Kidjon musiikkiahan My on kuunnellut jo kohdussa, joten ei mikään ihme, että tykkää. ;-)

Ajoimme siis autolla näppärästi Finlandia-talon parkkihalliin, josta pääsee suoraan Finlandia-taloon ilman ulkoilmaa. Näppärää, sillä takit sai jätettyä autoon ja vältettiin narikkajonot.
Tällä kertaa My halusi nauttia konsertin omalla paikalla istuen. Ja tykkäsi kovasti! Kuten myös minä. Lyhyen videoklipin kuvasin kännykällä...(laatu sen mukainen).


My jaksoi hienosti konsertin, joka loppui puoli kymmenen aikoihin, vaikka olikin herännyt aamulla aikaiseen. Eikä ollut mikään yllätys, että My nukahti autoon kotimatkalla. Kannettiin sitten vaan suoraan sänkyyn jatkamaan uniaan.

Tänään minulla ja Myllä onkin vapaapäivä, että saatiin nukkua niin pitkään kuin uni maistui. :-)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti