sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Myn huone

Nyt kun perjantaina pidimme kunnon kevätsiivouksen, niin "kehtasi" kuvailla Myn huoneen. Huone on muuttunut vähitellen eikä suinkaan näytä enää siltä kuin reilu vuosi sitten kirjoittamassani tekstissä.

Näkymä ovensuulta: vasemmalla roikkuu naulakossa Myn roolimekot.


Ovesta oikeanpuolisella seinällä on iso kokonaisuus Ikea BeStå-hyllysarjaa. Vetolaatikot kätkevät sisäänsä barbeja, nukenvaatteita, muovieläimiä, koruja ym. Mylle tärkeälle pianolle on jätetty hyllyjen väliin oma tilansa. Ja pianon yläpuolella on Myn haltijakummiltansa saamat mäyräkoirataulut. Yläkaapeissa on valtava määrä kirjoja sekä lautapelejä.


Legot säilyvät isoissa lego-rasioissa. 


Ja nukkekoti on hyllyssä. :-) Kattokruunu löytyi jouluna Stokkalta joulukoristeista.


Toisella seinällä on sitten yksi korkea hylly kätkien sisäänsä piirustus- ja askarteluvälineitä, muovailuvahaa ym. Avoimilla hyllyillä on cd-dvd-soitin sekä Myn aarrehylly. Vieressä on Myn pöytä...joka kyllä pikkuhiljaa pitäisi päivittää isommaksi.


Tarkempi kuva Myn aarteista.


Samalta seinältä löytyy myös Myn oma tv, joka hankittiin viime kesänä. Ei My sitä kovin paljoa katso, mutta joskus on kiva katsella ohjelmia omassa sängyssä pötkötellen. Ja sillä ei siis pysty katsomaan tv-lähetyksiä vaan pelkästään omia dvd-levyjä. Kanavat jätettiin tarkoituksella pois näkyvistä, jotta My ei vahingossa katsoisi itselleen sopimattomia telkkariohjelmia.


Ihan Myn näköinen huone. :-)Woops

1 kommentti: