sunnuntai 18. elokuuta 2013

"Perheen päivä"

Arki on alkanut ja meidän perheessä se tarkoittaa melko suurta muutosta totuttuun.

Minä aloitin opiskelut viime maanantaina. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että joululomaan asti istun maanantaista torstaihin koulussa klo 17-21. My on päiväkodissa eskarissa...käytännössä klo 10-14 ja sillä välin minä teen tehtäviä, joita ilmeisestikin tulee kotiin aika paljon tämän syksyn aikan. Myn isi lähtee töihin todella aikaisin aamulla, jotta ehtii kotiin viimeistään 16.30...jotta minä ehdin kouluun. Ensimmäisen viikon perusteella me molemmat vanhemmat ehdimme olemaan huomattavasti enemmän Myn kanssa, mikä on varmastikin ihan hyvä asia. Mutta yhteistä aikaa on tosi vähän. Siitä kertonee se, että eilen lauantaiaamuna My totesi, että nyt meillä on "perheen päivä". Ollaan yhdessä. 

No, oltiinhan me. Aamupäivällä mm. kokkailtiin yhdessä koko perhe meille lounas. My paistoi pannulla taitavasti sienet sekä raastoi juustoa.


No, iltapäivällä "perheen päivä" laajeni käsittämään mukaansa Myn mymmyn. Kävimme yhdessä Ikeassa ostoksilla. Toteutan vähän visioitani olohuoneemme suhteen ja My suunnitteli tulevaa omaa huonettaan. Kirjoitti hienosti ostoslistaan mieluisia toiveitaan. Huoneesta tulee "merenalainen" Myn sanojen mukaan: sinistä, vihreää, liilaa ja kaikkea kimaltelevaa. (Juu, My aloitti eskarin, mutta lukee sekä kirjoittaa jo erittäin sujuvasti.) Meillä on tarkoituksena venkslata vähän huoneita. My saa meidän nykyisen makuuhuoneen eli asuntomme suurimman huoneen. Myn nykyisestä huoneesta tulee työhuone. Ja nykyisestä työhuoneesta, kaikista pienimmästä huoneesta, tulee meidän makuuhuoneemme. Mutta tämä tapahtuu kun tapahtuu...

Mutta siis ostoksia tehtiin Ikeassa jo eilen ja tietenkin syötiin välipalaksi jäätelöä. Ja My sekä mymmy laittoivat parasta poseeratessaan. ;)


Tämä päivä vierähti mukavasti rippijuhlien parissa. 

Arjen alkamisen huomaa myös siitä, että Myllä on syysflunssaa. Perjantaina oli kurkku kipeä ja eilen alkoi nuha. Viime yönä valvottiin 03.00-05.00 kun Myllä oli nenä niin tukossa. 

Että semmoista,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti