maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappupäivä rättärillä

Vappupäivä alkoi meillä aikaisin kuten muutkin päivät...taas kerran oltiin kaikki hereillä ennen kuutta aamulla, kiitos Myn. Eilinen vappuaatto meni Myllä vielä vähän potilaana, vappupallo sentään käytiin ostamassa perinteisesti Tikkurilan vapputorilta. My valitsi samanlaisen pallon kuin viime vuonnakin eli jättisuuren prinsessalinna-pallon. Myös metrilakua ostettiin perinteiseen tapaan.

Tänään aamupäivällä ulkoiltiin ja pyyhittiin samalla talven pölyjä meidän rättisitikka Roslinistamme. Lounaan jälkeen puoliltapäivin lähdettiin 2CV-killan Hesan jaoksen perinteiselle vappuajelulle. My oli ihan innoissaan. Mutta kuten viime vuonnakin, My nukahti taas Roslinin takapenkille matkalla Paavon patsaalle Helsinkiin ja heräsi vasta kun letka oli lähdössä liikenteeseen.Niin meitä ajeli pitkä letka rättäreitä Helsingin keskustasta Sipooseen simalle ja munkille. Matkan varrella oli vaikka mitä nähtävää ja My tykkäsi kun oltiin letkassa toisina eli melkein ensimmäisinä. Ja "hihii!" kuului hihkun takapenkiltä kun huristeltiin mutkaisia mäkisiä teitä...rättäri vanhoilla mutkikkailla teillä on parempaa kuin mikään huvipuiston vekotin. ;-)

Perillä My herkutteli välipalaksi mansikkatuutin...oikein antaumuksella.Vappupäivänvietto jatkui vielä neljän tunnin ajelureissunkin jälkeen, sillä naapurimme olivat kutsuneet meidät herkulliselle vappupäivälliselle. My sai siis päivällisen lisäksi vielä leikkiä ystävänsä Emman kanssa kunnon leikit...Leikit vaan ei meinanneet ensin sujua, mutta kun My sai ruokaa massuunsa niin jo sopu löytyi ja leikki maistui.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti