sunnuntai 21. elokuuta 2011

Leikkipuistossa

Tänään herättiin aikaisin vaikka olikin sunnuntai. Joten ehdimme aikaisin leikkipuistoon Tikkurilaan. En nyt mene vannomaan, mutta taitaa olla Vantaan hienoin leikkipuisto. Mylle tämä oli ensimmäinen kerta tässä puistossa, itse olen puistossa kertaalleen käynyt työni puitteissa.

Kivaa oli ja puolitoista tuntia vierähti vikkelään. Kävi vielä tuuri siinä mielessä, että leikkipuistossa oli yksi lapsi Myn päiväkodista samaan aikaan eli kaverikin löytyi.Lounaan ja päiväunien jälkeen My lähti muutamaksi tunniksi Mymmylle leikkimään. Automatkalla Mymmyltä kotiin My puhui taas varsin "hauskoja": "Tätä tietä me ollaan kävelty päiväkodin kanssa jumalapuolustukseen. Siellä jumalanpuolustuksessa laulettiin jeesuksenpelastuslauluja. Oli siellä enkelikin. Ne jumalanpuolustukset on sellasi esityksiä...Tukholmassa oli kyllä paljon parempi esitys se Peppi Pitkätossu."

Ja koska My nukkui tänään päiväunet niin My jaksoi vielä leikkiä kotonakin illalla. Ties kuinka pitkästä aikaa My innostui leikkimään isinsä kanssa Duploilla. My ja isi olivat molemmat innoissaan leikeissä. Kun My oli ihan taapero, leikki hän silloinkin isinsä kanssa Duploilla. Silloin leikki meni tyyliin "isi rakentaa ja sitten iskee pyörremyrsky-My laittaen kaiken matalaksi". Nyt My ja isi rakensivat ihan yhdessä. My suunnitteli ja isi auttoi suunnitelmassa ja pian oli hahmot valloillaan koko huoneen täyttävässä Duplomaailmassa.

Leikkiterveisin,
Woops

P.S. Kyllä meilläkin talvihankinnat alkaa hahmottumaan. Yksi haalari on jo ostettuna (Molokids Polaris väri Velvet koko 116), yhdet kengät tilattuna, yksi hattu tilattuna...ja toinen puku päätettynä odottamassa ostamista, aavistus toisista kengistä ja toisesta hatusta sekä tietoisuus hanskojen väristä...aika hyvin. ;-) Ja Huutiksessa alkaa olemaan muuten myynnissä vaikka mitä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti