torstai 11. elokuuta 2011

Lomapäivä haltijakummin kanssa

Tänään oli sitten Myn viimeinen lomapäivä. Me vanhemmat olemme jo neljättä viikkoa töissä, mutta My ei ole näiden neljän viikon aikan ollut päiväkodissa kuin 7 päivää ja huomenna on kahdeksas.

Tällä viikolla piti jo palata arkeen, mutta tiistaiaamuna sain todeta Myn olevan flunssassa ja kuumeessa. Tiistain ja eilisen olen siis ollut Myn kanssa kotona potien samalla itsekin flunssaa. Täksi päiväksi oli jo etukäteen sovittu Mylle lomapäivä haltijakummin kanssa, joten itse pääsin jo tänään töihin ja My sai vielä toipua flunssasta sekä lomailla.

Selitetään nyt kuitenkin ensin tätä haltijakummia. Me emme kuulu kirkkoon, joten Myllä ei ole virallisia kummeja. Myllä ei myöskään ole ollut nimenantojuhlaa, koska My on ollut My Matilda raskausviikosta 18 lähtien, jolloin saimme tietää pienen ihmeemme olevan tyttö. Myllä on yksi haltijakummi, tämä nimitys juontaa Myn rakastamasta prinsessasatumaailmasta. Myn haltijakummi on ystäväni lapsuudestani asti, olen tuntenut hänet 2-vuotiaasta lähtien...ja vieläkin siedämme toisiamme. ;-)

Tämän päivän My siis vietti haltijakumminsa kanssa. Anu haki hänet meiltä kotoa hieman ennen yhdeksää eli juuri ennen kuin lähdin töihin. My lähti Anun matkaan vähän herkällä mielellä, mutta eipä mennyt kauan kun olikin hauskaa.

Anu oli löytänyt mahtavan kohteen Mylle, enpä tiennyt moisesta itsekään. Eli Anu oli käynyt Myn kanssa Gardeniassa...paikka juuri Myn mieleen. Sen jälkeen herkuttelua Hesessä. Ja iltapäivä Anun kotona: muovailua, riehumista koiranpentu Mimmin kanssa, majanrakentamista jne...


Ja kotiin päivälliselle. Tosin eihän My olisi halunnut kotiin ihanan päivän jälkeen...

Kiitos haltijakummille,
Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti