sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kotieläintilalla

Aamupäivällä kävin Myn kanssa kävelylenkillä. Poikkesimme pienelle vierailulle Myn mymmyn luo ja My vei samalla tuliaisensa Eestistä mymmylle: pienen, pienen simpukan. Kävimme Myn kanssa myös lastentarvikekirpputorilla. Eipä löytynyt tarjontaa Myn kokoiselle, mutta yksi t-paita sentään ja vaatteita Myn nukelle. 

Aamupäivän aikana Myn isi oli kokannut herkkuruokaa eli kanakeittoa meille. Ohje löytyy kesäkuun blogitekstistä. Keitto kelpaa Mylle kerta toisensa jälkeen. ;-)

Lounaan jälkeen lähdimme Kungsbackan kotieläinpihalle. Oli sellainen olo, että jotain ohjelmaa piti iltapäiväksi keksiä. Olimme käyneet paikassa kerran aikaisemminkin viime kesänä eli reilu vuosi sitten ja My viihtyi siellä mainiosti. Ja niin My viihtyi tänäänkin. My muisti vielä vuoden takaa monen eläimen nimenkin.


Vuohet olivat Myn lempparit: My tykkäsi syöttää niitä vaikka kuinka pitkään. Kalkkunastakin My tykkäsi, koska se jutteli niin hassusti...ja vielä hassumalta kuulosti My, joka yritti puhua kalkkunaa kalkkunalle. Myös pupuja My tykkäsi silittää. 

Paikka on siitä ihana, että eläimiä (paitsi Amadeus-aasia) saa ruokkia ja koskea eli eläimet ovat tottuneita ihmisiin.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti