maanantai 8. elokuuta 2011

Travallen Remu Talvi 2011 mallisto

Bongasin tänään Remun talven 2011 malliston ilmestyneen Travallen sivuille. Kuvia ei vielä paljoa ollut, mutta mallit ja niiden värivaihtoehdot löytyy. Elo-syyskuunvaihteessa tuotteet tulevat Travallen verkkokauppaan, jolloin kuvat eri värivaihtoehdoistakin ilmestynevät nähtäviksi.

Meillä on ollut Myllä yksi Remu talvihaalari ja pari välikausihaalaria. Hinta-laatusuhde on ollut mielestäni hyvä (parempi kuin Jonathaneissa) ja Remulla on vuodesta toiseen pysynyt malleissa värina mukana suklaanruskea...minua kun ei harmaat ja mudat miellytä eli ruskea paljon kivempi vaihtoehto, jos hakee haalaria tummalla alaosalla.

Ominaisuudet saattavat muutella hieman mallin mukaan, mutta periaatteessa näin:
Vesipilari > 10 000 mm
Hankauskesto > 100 000 (martindale)
Hengittävyys 6000 g/m²/24h
Housuosan saumat teipattu
Lahkeiden sisäsaumat poistettu
Turvallinen irtohuppu
Vetoketjutasku
Näkyvät heijastimet
Säädettävät jalanaluskuminauhat
Rumpukuivaus sallittu
SuperRemu malleissa kaikki saumat teipattu ja alaosa corduraa.
Meidän Remut ovat olleet hyviä remuhaalareita päiväkotiin. Talvihaalarina ollut tummempi kuraisemmille keleille ja lumettomille kylmille keleille...ei ole sitten tarvinnut esim. pinkkiä "kallista" haalaria "kuluttaa" hiekassa ja kurassa. Faktahan on, että ainakin täällä etelässä aika suuri osa talvesta on lumetonta ja kuraista, mutta silti sen verran kylmää että talvihaalari on puettava. Ja päiväkotia ajatellen ollut hyvä, että rumpukuivaus (eli myös kuivauskaappi) sallittu. Kyllähän nuo haalarit kotioloissa kuivuu huoneenlämmössäkin, mutta kuvitelkaapa parikymmentä kosteussuojahaalaria, joita ei saa edes miedolla lämmöllä kuivata kuivauskaapissa, roikkumassa yhdessä ahtaassa päiväkodin eteisessä...ei ne kuivu kun ei ole tilaa ja märän määrä on sen verran suuri, ettei kosteus haihdu. Ja siis eihän nuo haalarit välttämättä sisältä märkiä ole vaan pinnalta, mutta eipä ole kiva pukea pintamärkää haalaria päälle iltapäiväulkoiluun...
Mutta siis joitakin kuvia talven mallistosta ja kuvat siis Remun sivuilta:

Odotan innolla, että tulevat verkkokauppaan myyntiin...näkee sitten kuvat kaikista väreistä. Todennäköisesti ostan Mylle jonkun tummemman Remu-haalarin alkutalven ja lopputalven keleille. Lumikeleille sitten pitäis tehdä vaikea valinta...Molon Polaris värinä Panther vai Ticketin Othello Flower? Tai sitten ostan tuon Ticketin Flower-kuosin kaksiosaiseksi setiksi? Jos Myltä kysyy, sehän haluasi kymmenen erilaista ihanaa settiä...mutta pari haalaria ja yksi takki ja yhdet housut saa riittää.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti